Opskrift på koldthævede ciabatta boller

Koldthævede ciabatta boller

Opskrift på koldthævede ciabatta boller
Koldthævede ciabatta boller
Opskrift på den lækreste koldthævede ciabatta boller.
Denne opskrift giver ca. 12 stk.
4 fra 4 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Super lækre og luftige italienske ciabatta boller lavet på ren tipo 00 hvedemel.

Opskrift på koldthævede ciabatta boller

Koldthævede ciabatta boller

Opskrift på den lækreste koldthævede ciabatta boller.
Denne opskrift giver ca. 12 stk.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4 fra 4 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Brød, Morgenmad
Køkken: Italiensk
Nøgleord: Bamseboller, Koldhævede boller, Koldhævet
Samlet tid: 1 dag
Ændre antal12 stk
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 5 dl

    koldt vand

  • 7 g

    gær

  • 575 g

    tipo hvedemel 00

  • 8 g

    salt

  • Lidt durum mel

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Opløs gæren i det kolde vand.
  • Tilsæt hvedemel og rør dejen på maskine.
  • Inden dejen samler sig tilsættes salt og dejen røres videre til den slipper skålen, – dette kan sagtens tage 10-15 min., og er meget vigtig for at få den rette mængde luft i bollerne.
  • Dæk dejen med film og sæt den på køl i 18-24 timer.
  • Tag dejen ud af skålen og lad den hvile på et spækbræt med lidt durum mel, ved stuetemperatur i ca. 30 min.
  • Del dejen i 2 og form dem til 2 lange pølser ved hjælp af en dej spartel.
  • Del hvert stykke i 5-6 boller og læg disse på en bageplade, og lad dem efterhæve i 20-30 min.
  • Bag boller i 15-18 min i en forvarmet ovn ved 230 grader, almindelig ovn.
  • Bollerne er færdig bagt når de har en kernetemperatur på99-100 grader.
  • Lad boller køle af på bagepladen.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Opskrift på fantastiske koldthævede ciabatta
Opskrift på fantastiske koldthævede ciabatta

Kommentarer

  1. Niklaes Dino Winther Jacobsen

    Jeg har haft den i køleskabet i 2 døgn, det er for mig den perfekte ventetid

Skriv et svar til Niklaes Dino Winther Jacobsen Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)