Koldthævede ciabatta boller
Opskrift på den lækreste koldthævede ciabatta boller.Denne opskrift giver ca. 12 stk.
Super lækre og luftige italienske ciabatta boller lavet på ren tipo 00 hvedemel.

Koldthævede ciabatta boller
Opskrift på den lækreste koldthævede ciabatta boller.Denne opskrift giver ca. 12 stk.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalstk
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 5 dl
koldt vand
- 7 g
gær
- 575 g
tipo hvedemel 00
- 8 g
salt
-
Lidt durum mel
Sådan gør du
- Opløs gæren i det kolde vand.
- Tilsæt hvedemel og rør dejen på maskine.
- Inden dejen samler sig tilsættes salt og dejen røres videre til den slipper skålen, – dette kan sagtens tage 10-15 min., og er meget vigtig for at få den rette mængde luft i bollerne.
- Dæk dejen med film og sæt den på køl i 18-24 timer.
- Tag dejen ud af skålen og lad den hvile på et spækbræt med lidt durum mel, ved stuetemperatur i ca. 30 min.
- Del dejen i 2 og form dem til 2 lange pølser ved hjælp af en dej spartel.
- Del hvert stykke i 5-6 boller og læg disse på en bageplade, og lad dem efterhæve i 20-30 min.
- Bag boller i 15-18 min i en forvarmet ovn ved 230 grader, almindelig ovn.
- Bollerne er færdig bagt når de har en kernetemperatur på99-100 grader.
- Lad boller køle af på bagepladen.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Jeg har haft den i køleskabet i 2 døgn, det er for mig den perfekte ventetid
Hej Niklaes
Dejligt at høre de blev gode, – og tak fordi du deler dit fif 🙂
Dbh Dianna