Madbrød - Opskrift på det bedste koldhævede madbrød i foliefad

Koldhævet madbrød i foliefad

Koldhævet madbrød i foliefad
Opskrift på det lækreste madbrød tilberedt i foliefad, - luftigt og lækkert.
Denne opskrift giver til et stort foliefad.
Madbrød - Opskrift på det bedste koldhævede madbrød i foliefad

Virkelig nemt og super lækkert madbrød tilberedt i foliefad, – krummen er lækker saftig og luftig og med en dejlig sej skorpe.
Jeg er vild med at bage madbrød, og variere med og uden surdej, koldhævet og hurtig hævet, – mulighederne er så mange og brødene smager meget forskelligt.
Dette er mit foretrukne koldhævede madbrød, det smager så godt og er ufattelig nemt at lave.

Madbrød - Opskrift på det bedste koldhævede madbrød i foliefad

Koldhævet madbrød i foliefad

Opskrift på det lækreste madbrød tilberedt i foliefad, - luftigt og lækkert.
Denne opskrift giver til et stort foliefad.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 12 timer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 15 g

    gær

  • 4 1/2 dl

    koldt vand

  • 500 g

    hvedemel

  • 1/2 dl

    olivenolie

  • 1 tsk

    salt

Sådan gør du

  • Opløs gæren i vandet og tilsæt olie.
  • Bland salt og mel og rør det ind i dejen, tilsæt lidt ad gangen mens dejen røres på røremaskine.
  • Bland salt og mel og tilsæt det lidt ad gangen mens dejen røres på røremaskine.
  • Rør dejen i 10-15 min., til den slipper kanterne og har samlet sig.
  • Smør en skål eller bøtte med lidt olivenolie, læg dejen heri, læg låg på og stil den på køl natten over.
  • Tag dejen ud og lad den vågne på køkkenbordet 1/2 time.
  • Smør et foliefad med lidt olie og læg dejen heri, fold det ind over hinanden et par gange og træk det derefter i hjørnerne så det kommer godt ud i siderne af fadet. Lad det efterhæve i yderligere 30 min.
  • Bag brødet i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 20-22 min. til brødet har en kerne temperatur på ca. 98 grader. Bag gerne med damp eller placer en skål med vand i bunden af ovnen, det giver samme skønne effekt.
Madbrød - Opskrift på det bedste koldhævede madbrød i foliefad
Madbrød – Opskrift på det bedste koldhævede madbrød i foliefad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*