Koldhævede håndværkere med surdej
Opskrift på koldhævede håndværkere med surdej.Denne opskrift giver ca. 12 stk.

Vanvittig lækre rundstykker, perfekte til morgenbordet i weekenden. Surdejen giver en fantastisk smag til brødet, og de holder sig friske i flere dage.

Koldhævede håndværkere med surdej
Opskrift på koldhævede håndværkere med surdej.Denne opskrift giver ca. 12 stk.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Opløs gæren i vandet og tilsæt surdej og salt.
- Rør melet i lidt ad gangen og kør dejen på maskine til den slipper, ca. 8-10 min.
- Stil dejen på køl natten over i en lufttæt beholder.
- Tag dejen ud af køleskabet, og lad den stå og få lidt varme imens ovnen varmer op.
- Hæld dejen ud på køkkenbordet og spænd den let op ved hjælp af en dej skraber.
- Hak bollerne ud, ca. 12. stk og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med blå birkes og bag dem ved 230 grader, alm. ovn (gerne damp), i ca. 18 min. til de er blevet flotte gyldne og har en kerne temperatur på 98 grader.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Energi (KJ/kcal) : 170 kcal
Protein (g) : 5g
Fedt (g) : 1g
Kulhydrat (g) : 35 g
Mættede fedtsyrer : 0.1 g
Sukkerarter : 0.1 g
Salt : 326 mg
Hej..
Hvorfor kan man ikke se opskriften på de koldhævede håndværker ?
Hej Gitte
Tak fordi du skriver, – opskriften var ikke gjort synlig ved en fejl, det virker nu:)
Rigtig god dag.
Mange hilsner Dianna
Håndværkere er ikke rundstykker, der er stor forskel. Et dansk rundstykke er noget helt andet.
Hej Frank
Når jeg skriver mine tekster, inddrager jeg gerne de ord, som jeg ved folk søger på. Derfor skriver jeg også rundstykker på denne opskrift, da jeg ved at rigtig mange forbinder håndværkere med netop den beskrivelse, – inklusiv mig selv 🙂
Om det er politisk korrekt eller ej, det skal jeg ikke gøre mig klog på 🙂
Rigtig god dag 🙂
Dbh Dianna
Lækre og nemme. Er også perfekte at fryse og så varme op i Airfryer. Tilsæt evt lidt mere mel så de ikke flyder ud ca 25-50 g
Hej Lone
Åhhh hvor dejligt at høre – tak for din søde besked:)
Kh Dianna
Hvor er vi glade for dine opskrifter – tak for dem!!
Håndværkerne – med de angivne mængder kan jeg ikke få dejen “tyk nok” til at slippe. Hvad gør jeg forkert?
Hej Kirsten
Tusind tak 🙂
Uhhh det kan have noget med hastigheden og kraften på maskinen at høre. Hvis du synes denne r for tynd, så tilsæt en smule mere mel, og kør dejen ved høj hastighed 🙂
Kh Dianna