Håndværkere - Opskrift på hjemmebagte håndværkere med surdej

Koldhævede håndværkere med surdej

Vanvittig lækre rundstykker, perfekte til morgenbordet i weekenden. Surdejen giver en fantastisk smag til brødet, og de holder sig friske i flere dage.

Håndværkere - Opskrift på hjemmebagte håndværkere med surdej

Koldhævede håndværkere med surdej

Dianna
Opskrift på koldhævede håndværkere med surdej
Denne opskrift giver ca. 12 stk.
Ingen stemmer
Samlet tid 12 t

Ingredienser
  

  • 10 g gær

  • 4 1/2 dl koldt vand

  • 2 dl tynd surdej, biga

  • 550 g hvedemel

  • 10 g salt

  • Blå birkes

Sådan gør du
 

  • Opløs gæren i vandet og tilsæt surdej og salt.
  • Rør melet i lidt ad gangen og kør dejen på maskine til den slipper, ca. 8-10 min.
  • Stil dejen på køl natten over i en lufttæt beholder.
  • Tag dejen ud af køleskabet, og lad den stå og vågne og hvile på køkkenbordet i ca. 1 time.
  • Hæld dejen ud på køkkenbordet og spænd den let op ved hjælp af en dej skraber.
  • Hak bollerne ud, ca. 12. stk og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med blå birkes og bag dem ved 230 grader, alm. ovn (gerne damp), i ca. 18 min. til de er blevet flotte gyldne og har en kerne temperatur på 98 grader.
Tried this recipe?Let us know how it was!

Kommentarer

  1. Hej..
    Hvorfor kan man ikke se opskriften på de koldhævede håndværker ?

Skriv et svar til Dianna Brinch Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*