Håndværkere - Opskrift på hjemmebagte håndværkere med surdej

Koldhævede håndværkere med surdej

Koldhævede håndværkere med surdej
Opskrift på koldhævede håndværkere med surdej
Denne opskrift giver ca. 12 stk.
Håndværkere - Opskrift på hjemmebagte håndværkere med surdej

Vanvittig lækre rundstykker, perfekte til morgenbordet i weekenden. Surdejen giver en fantastisk smag til brødet, og de holder sig friske i flere dage.

Håndværkere - Opskrift på hjemmebagte håndværkere med surdej

Koldhævede håndværkere med surdej

Opskrift på koldhævede håndværkere med surdej
Denne opskrift giver ca. 12 stk.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 12 timer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 10 g

    gær

  • 4 1/2 dl

    koldt vand

  • 2 dl

    tynd surdej, biga

  • 550 g

    hvedemel

  • 10 g

    salt

  • Blå birkes

Sådan gør du

  • Opløs gæren i vandet og tilsæt surdej og salt.
  • Rør melet i lidt ad gangen og kør dejen på maskine til den slipper, ca. 8-10 min.
  • Stil dejen på køl natten over i en lufttæt beholder.
  • Tag dejen ud af køleskabet, og lad den stå og vågne og hvile på køkkenbordet i ca. 1 time.
  • Hæld dejen ud på køkkenbordet og spænd den let op ved hjælp af en dej skraber.
  • Hak bollerne ud, ca. 12. stk og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med blå birkes og bag dem ved 230 grader, alm. ovn (gerne damp), i ca. 18 min. til de er blevet flotte gyldne og har en kerne temperatur på 98 grader.

Kommentarer

  1. Hej..
    Hvorfor kan man ikke se opskriften på de koldhævede håndværker ?

Skriv et svar til Gitte Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*