Kartoffelpizza - Opskrift på pizza med burrata, pesto og serrano

Kartoffelpizza med burrata, pesto og serrano

Kartoffelpizza med burrata, pesto og serrano
Opskrift på skøn pizza bianco med kartofffel, burrata, pesto og serano.
Kartoffelpizza - Opskrift på pizza med burrata, pesto og serrano

Lækker og sprød pizza bagt med kartofler og toppet med frisk burrata, pesto og serrano.
Denne her kombination er altså helt fantastisk, – en klassisk kartoffelpizza toppet med lækker cremet burrata, hjemmelavet pesto og serrano.
Jeg laver min pesto meget grovere til denne pizza, end jeg normalt ville gøre. Jeg synes det giver en lækker struktur på toppen at der er lidt crunch, men det kan man gøre so man foretrækker. Pesto på glas kan selvfølgelig også anvendes.

Kartoffelpizza - Opskrift på pizza med burrata, pesto og serrano

Kartoffelpizza med burrata, pesto og serrano

Opskrift på skøn pizza bianco med kartofffel, burrata, pesto og serano.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.37 fra 11 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Topping

  • 8 mellemstore kartofler
  • 3 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 4

    små burrata, eller 2 store

  • 20 skiver

    serrano

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skær kartoflerne i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern og dup dem tørre i et viskestykke.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel bøffel mozzarella og kartoffelskiver i et tæt lag på bundende, krydr med salt og peber, og bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. (I ovn, ca. 15 min ved 250 grader).
  • Top derefter pizzaerne med frisk burrata, pesto og serrano.
Kartoffelpizza - Opskrift på pizza med burrata, pesto og serrano
Kartoffelpizza – Opskrift på pizza med burrata, pesto og serrano

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)