Opskrift på sprød kålsalat

Sprød kålsalat

En god mix af grøn og rød spidskål samt lækker sprøde rosenkål.
En super lækker vintersalat, – helt enkelt med meget smukke farver.

Sprød kålsalat

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 15 min.

Opskrift på en nem og lækker kålsalat

Ingredienser

  • 1/4 rødt spidskål, fintsnittet
  • 1/4 grønt spidskål, fintsnittet
  • 10-15 rosenkål
  • Lidt tørrede tranebær
  • Ristede hasselnødder, - find opskriften på ristede hasselnødder her
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk honning
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Bland olivenolie, æblecidereddike, citronsaft, honning og smag dressingen til med salt og peber.

2

Skyld rosenkålene grundigt og fjern de yderste grimme blade.

3

Skær det groveste stykke af bunden og fjern forsigtigt de største blade fra alle rodenkålene og læg dem til side.

4

Snit de det der er tilbage af rosenkålshoveder fint.

5

Anret nu salaten i en dyb tallerken eller lignende og bland de snittede kål godt sammen. Hæld det meste af dressingen ud over.

6

Stik nu de hele rosenkålsblade ned i salaten, og fordel lidt tranebær og ristede hasselnødder og hæld til sidste det sidste dressing over.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*