Opskrift på sprød kålsalat

Sprød kålsalat

Sprød kålsalat
Opskrift på en nem og lækker kålsalat
Opskrift på sprød kålsalat

En god mix af grøn og rød spidskål samt lækker sprøde rosenkål.
En super lækker vintersalat, – helt enkelt med meget smukke farver.

Opskrift på sprød kålsalat

Sprød kålsalat

Opskrift på en nem og lækker kålsalat
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1/4 rødt spidskål, fintsnittet
  • 1/4 grønt spidskål, fintsnittet
  • 15 rosenkål
  • Lidt tørrede tranebær

  • Ristede hasselnødder, - find opskriften på ristede hasselnødder her

  • 3 spsk

    olivenolie

  • 1 spsk

    æblecidereddike

  • 1 spsk

    citronsaft

  • 1 spsk

    honning

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland olivenolie, æblecidereddike, citronsaft, honning og smag dressingen til med salt og peber.
  • Skyld rosenkålene grundigt og fjern de yderste grimme blade.
  • Skær det groveste stykke af bunden og fjern forsigtigt de største blade fra alle rodenkålene og læg dem til side.
  • Snit de det der er tilbage af rosenkålshoveder fint.
  • Anret nu salaten i en dyb tallerken eller lignende og bland de snittede kål godt sammen. Hæld det meste af dressingen ud over.
  • Stik nu de hele rosenkålsblade ned i salaten, og fordel lidt tranebær og ristede hasselnødder og hæld til sidste det sidste dressing over.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*