Sprød og lækker kålsalat toppet med varmrøget laks, friske ærteskud og saltede mandler. En perfekt måltidssalt til en god frokost eller til aftensmad med friskbagt flute til.
Server den med en lækker cremet dilddressing på toppen, – nemt og godt.
Kålsalat med varmrøget laks
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4
store stilke grønkål
- 1/4 spidskål
- 240 g
varmrøget laks
- 1 håndfuld
saltede mandler, grofthakket
- 1 bdt
friske ærteskud eller andet sprødt og frisk grønt
-
Evt. en lækker cremet dilddressing eller lignende
Sådan gør du
- Skyl kålen grundigt, dup bladene tørre og pluk kålen af stilkene.
- Hak grønkålen groft og snit spidskålen fint.
- Bland begge slags kål i en dyb tallerken, og læg stykker af varmrøget laks ned blandt kålen.
- Top med friske ærteskud og saltede mandler, og server evt. med en lækker dild dressing eller lignende.