
Denne juleis er en ægte vinder på dessertbordet, og denne her er lige så nem at lave, som den er lækker.
Med piskefløde og kondenseret mælk som hovedingredienser kan du hurtigt piske en cremet og fyldig is sammen – helt uden brug af ismaskine. Inspireret af Rocky Road-stilen har jeg fyldt denne nemme juleis med juleskum, dumle og snebolde, og tilføjet et strejf af chokoladesauce, der giver ekstra dybde til smagen.
Server isen i en skål eller i en sprød vaffel med et drys frysetørrede hindbær – perfekt til både store og små juleelskere.
En juledessert, der helt sikkert vil skabe glæde og smil hele vejen rundt om bordet.
Nem juleis uden ismaskine
At lave is uden ismaskine er faktisk super nemt og kræver kun få ingredienser.
Denne juleis er perfekt til dig, der gerne vil imponere uden at stå i køkkenet i timevis. Med kun to hovedingredienser – piskefløde og kondenseret mælk – kan du nemt lave en cremet og lækker isbase helt uden brug af ismaskine.
Denne variant er inspireret af Rocky Road og fyldt med skønne julegodter, men du kan naturligvis variere fyldet og tilsætte lige præcis det, du bedst kan lide – prøv f.eks. hakket chokolade, toffifee, ristede hasselnødder, skumfiduser eller småkager for at give isen et personligt twist.
Prøv min opskrift på nem juleis – Rocky Road is – du finder den herunder.

Juleis – Rocky Road is uden ismaskine
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1/2 l piskefløde
- 1 ds kondenseret mælk á ca. 400 ml
- 100 g dumle
- 100 g snebolde
- 60 g juleskum
- 3 spsk chokoaldesauce
- Evt. extra fyld til toppen
Sådan gør du
- Klip juleskummet ud i mindre tern og skær dumle og sneboldene ud i mindre stykker.
- Pisk fløden til en helt blød flødeskum, tilsæt kondenseret mælk og pisk eller rør det godt sammen.Pas på ikke at overpiske cremen, den skal være blød og luftig.
- Tilsæt juleskujm, dumle og snebolder og vend det godt sammen i iscremen.
- Fordel halvdelen af iscremen i en beholder, dryp med lidt chokoladesauce og swirl den rundt i iscremen med en ske. Fortsæt med næste lag, og top med det sidste chokoladesauce.
- Top evt. isen med lidt ekstra fyld, dæk den til og sæt den i fryseren i ca. 4 timer.
- Tag isen ud af fryseren 10 minutter før den skal serveres.

Hej og tak for denne lækre opskrift
Glæder mig til at prøve.
Mvh
Helle
Lavede den i weekenden og den blev et kæmpe hit hos os og vores gæster⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det er jeg så glad for at høre – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Det kondenseret mælk skal det tilberedes eller tager man det bare fra dåsen?
Hej Helle
Den skal bare hældes i, direkte fra dåsen 🙂
Kh Dianna
er den bare den almindlige dåse ikke dulce de leche – den kogte på dåse ?
Super lækker, fik meget ros. Blandede rosiner vædet i romessense i og brugte saltkaramelsauce. Ikke sidste gang jeg har lavet den
Hej Susan
Åhhh hvor godt at høre – tusind tak 🙂
Og god idé med rosinerne, det må jeg prøve 🙂
Kh Dianna