Jomfrusmør - Opskrift på luftig smør med hvidløg og persille

Jomfrusmør – Luftig smør med hvidløg og persille

Jomfrusmør - Luftig smør med hvidløg og persille
Opskrift på jomfrusmør - lækker luftig hvidløgssmør med persille
Denne portion giver 1/2 l luftig smør.
Jomfrusmør - Opskrift på luftig smør med hvidløg og persille

Lækker luftig jomfrusmør med frisk persille og hvidløg, – super nemt at lave og virkelig lækkert til en skive friskbagt flute og sommer grill.
Hjemmelavet hvidløgssmør er en ting, men denne lækre jomfrusmør er simpelthen ikke til at stå for. Lækker luftig konsistens med skøn smag af hvidløg og persille.
Det laves ved at overpiske en flødeskum indtil lige før den fraskiller vallen, – den må derfor ikke nå at fraskille den mindste valle, så vil den skille. Skulle det ske piskes den blot videre til en almindelig hjemmelavet hvidløgssmør, og så er det op på hesten igen.

Jomfrusmør - Opskrift på luftig smør med hvidløg og persille

Jomfrusmør - Luftig smør med hvidløg og persille

Opskrift på jomfrusmør - lækker luftig hvidløgssmør med persille
Denne portion giver 1/2 l luftig smør.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 8 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 15 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 1 stor håndfuld persille, finthakket
  • 2 fed

    hvidløg, fintrevet eller presset

  • Salt

Sådan gør du

  • Hæld fløden i røreskålen og pisk den ved høj hastighed til den begynder at tykne. Skru ned for hastigheden og pisk forsigtigt videre til den er godt overpisket, men UDEN den udskiller valle. Den skal være som en luftig overpisket flødeskum.
  • Vend persille og hvidløg i blandingen og smag til med salt og peber.
  • Opbevar jomfrusmørret på køl til det skal serveres.
Jomfrusmør - Opskrift på luftig smør med hvidløg og persille
Jomfrusmør – Opskrift på luftig smør med hvidløg og persille

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)