Hjemmelavet hvidløgssmør - Opskrift på hjemmelavet smør

Hjemmelavet hvidløgssmør med persille

Lækkert hjemmelavet hvidløgssmør, – super nemt at lave og perfekt i en bagt kartoffel, over ny danske kartofler, på grillede majs, til flutes eller ovenpå en bøf.
Det er virkelig nemt at lave sit eget hvidløgssmør, og så smager det altså bare mega lækkert. Du skal bruge 4 ingredienser, en røremaskine eller håndmixer og 5-10 min., så har du det lækreste hjemmelavede smør.

Hjemmelavet hvidløgssmør med persille

By Dianna Brinch
Tid: 15 min.

Opskrift på lækkert hjemmelavet hvidløgssmør med persille
Der bliver ca. 200 gram ud af denne portion

Ingredienser

  • 1/2 l piskefløde
  • 1 lille håndfuld persille, finthakket
  • 1 fed hvidløg, revet eller presset
  • Salt

Fremgangsmåde

1

Hæld fløden i røreskålen sammen med hvidløg og persille, og pisk det grundigt ved middel til høj hastighed til det begynder at udskille vallen.

2

Når der er udskilt en del valle hældes dette fra, og smørret piskes videre til det er godt sammenhængende og har fået en lækker cremet konsistens og gul farve.

3

Smag til med salt og pisk det ind i smørret.

4

Læg smørret på en lag køkkenrulle eller et rent viskestykke og pres forsigtigt det sidste valle ud.

5

Opbevar smørret på køl til det skal serveres.

Noter

Pres evt. smørret til et rektangel så som du kan laves skiver af. Det gøres ved at lægge smørret på et stykke bagepapir, fold bagepapiret rundt om og form det med hænderne.

Hjemmelavet hvidløgssmør - Opskrift på hjemmelavet smør
Hjemmelavet hvidløgssmør – Opskrift på hjemmelavet smør

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Jomfrusmør - Opskrift på luftig smør med hvidløg og persille

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*