Lækre snaskede hvidløgsbrød med parmesan og mozzarella, – tilberedt nemt og hurtigt i Airfryer.
De her lækre hvidløgsbrød med ost tager absolut ingen tid at lave. Smørret skal mikses, brødene smøres, drys med ost og så bare en tur i Airfryeren i ca. 6 minutter, – så nemt.
Hvidløgsbrød med ost smager ustyrlig godt, – perfekt tilbehør til supper og salater, til grill eller som snack eller appetizer.
Bryder du dig ikke om parmesan kan det undlades eller erstattes af en anden ost, – og chili kan du også fint undlade.
Hvidløgsbrød med ost der er lækre snaskede indeni og sprøde på ydersiden, mmm.
Hvidløgsbrød i ovn
Har du ikke en airfryer kan du sagtens tilberede dine ostebrød i ovnen. Giv dem ca. 12 minutter i en forvarmet ovn, ved 200 grader, almindelig ovn.
Hvidløgsbrød med ost i Airfryer
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 ciabattabrød eller flute
- 80 g mozzarella, revet
- 30 g parmesan, revet
- 80 g smør, stuetemperatur
- 3 fed hvidløg, revet eller presset
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk persille, finthakket
- 2 spsk purløg, finthakket
- 1 tsk hvidløgspulver
- Evt. chiliflager
- Salt og peber
Sådan gør du
- Rør smørret sammen med olie, hvidløg, hvidløgspulver og urter, og krydr med salt og peber.Et nip chiliflager i smørret, smager virkelig også godt.
- Halver flutet, og skær det til, så det passer i din airfryer.
- Smør brødet med hvidløgssmør, og top det derefter med de to forskellige oste.
- Læg dem i kurven i din airfryer, og giv dem ca. 6 minutter ved 200 grader, eller til osten er gylden, og brødet er sprødt.Jeg varmer ikke min airfryer op først, – men de varmer alle forskelligt, så gør det som du plejer.Hvidløgsbrødene kan også tilberedes i ovn, – ca. 12 minutter ved 200 grader.
- Drys dem med finthakket persille og evt. chiliflager inden servering.