Opskrift på hjemmelavet rødkål - nemt og virkelig lækkert.
Ret Tilbehør
Køkken Gourministeriet
Nøgleord Jule opskrifter, Julefrokost, Julemad
Samlet tid 2 timertimer30 minutterminutter
Servings 4Personer
Calories 212kcal
Author Dianna
Ingredienser
500g
rødkål, fintsnittet
1 1/2dlribssaft, koncentreret
eller
100gribsgelé
1/2dl
klar eddike
50g
smør
1spsk
sukker
1tsk
salt
1knspnelliker, stødt - smag til om den skal have lidt mere
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde og svits kålen ved middel varme til den falder sammen. Rør undervejs.
Hæld ribssaft eller gelé, eddike, sukker, salt og nelliker ved og lad rødkålen simre under låg et par timer. Rør undervejs.Er der meget væde ved rødkålen kan du tage låget af den sidste halve times tid.