Hjemmelavet knækbrød - Opskrift på knækbrød med kerner

Hjemmelavet knækbrød

Lækkert hjemmelavet knækbrød, super nemt og hurtigt at lave, og så smager det bare fantastisk.
Denne opskrift er med en masse forskellige kerner, men man kan sagtens variere det efter ens egne favoritter.

Hjemmelavet knækbrød

By Dianna Brinch
Tid: 25 min.

Opskrift på hjemmelavet knækbrød
Denne portion giver 2 bageplader

Ingredienser

  • 2 dl vand
  • 1 dl raps eller olivenolie
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 1/2 dl hvedemel
  • 2 tsk salt, fint
  • 1 1/2 dl havregryn
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl lys sesamfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl hørfrø

Fremgangsmåde

1

Tænd ovnen på 200 grader.

2

Bland alle de tørre ingredienser i en skål og tilsæt derefter vand og olie.

3

Rør det sammen med en ske eller gaffel.

4

Del dejen i to og rul hver del ud mellem 2 stykker bagepapir så det ca. fylder en bageplade hver, - ca. 3 mm tykt.

5

Placer bagepapiret med dejen på, på en bageplade og rids dejen i de ønskede størrelser knækbrød.

6

Bag hver portion ved 200 grader i ca. 20 minutter.

7

Lad dine knækbrød afkøle på en rist.

Noter

Jeg foretrækker at bage disse knækbrød i almindelig ovn og med en bageplade ad gangen. Ønsker man at bage begge på en gang kan det gøres på varmluft ved ca. 180 grader i 15-20 min, - byt gerne om på pladerne undervejs.

Hjemmelavet knækbrød - Opskrift på knækbrød med kerner
Hjemmelavet knækbrød – Opskrift på knækbrød med kerner

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*