Hjemmelavet knækbrød
Opskrift på hjemmelavet knækbrød
Denne portion giver 2 bageplader
Del via email

Lækkert hjemmelavet knækbrød, super nemt og hurtigt at lave, og så smager det bare fantastisk.
Denne opskrift er med en masse forskellige kerner, men man kan sagtens variere det efter ens egne favoritter.

Hjemmelavet knækbrød
Opskrift på hjemmelavet knækbrød
Denne portion giver 2 bageplader
Udskriv
Pin
Bedøm
Ingredienser
- 2 dl
vand
- 1 dl
raps eller olivenolie
- 1 tsk
bagepulver
- 3 1/2 dl
hvedemel
- 2 tsk
salt, fint
- 1 1/2 dl
havregryn
- 1 dl
solsikkekerner
- 1 dl
lys sesamfrø
- 1 dl
græskarkerner
- 1 dl
hørfrø
Sådan gør du
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål og tilsæt derefter vand og olie.
- Rør det sammen med en ske eller gaffel.
- Del dejen i to, og rul hver del ud mellem 2 stykker bagepapir til en tykkelse på ca. 3 mm tykt.
- Placer bagepapiret med dejen på, på en bageplade og rids dejen i de ønskede størrelser knækbrød.
- Bag en bageplade ad gangen i en forvarmet ovn i ca. 20-22 min., ved 200 grader, almindelig ovn.
- Lad dine knækbrød afkøle på en rist inden de pakkes i en lufttæt beholder.
Noter
Jeg foretrækker at bage disse knækbrød i almindelig ovn og med en bageplade ad gangen.
Ønsker man at bage begge på en gang kan det gøres på varmluft ved ca. 180 grader i 15-20 min, - byt gerne om på pladerne undervejs.
Ønsker man at bage begge på en gang kan det gøres på varmluft ved ca. 180 grader i 15-20 min, - byt gerne om på pladerne undervejs.
