Hjemmelavet knækbrød - Opskrift på knækbrød med kerner

Hjemmelavet knækbrød – Knækbrød med kerner

Hjemmelavet knækbrød
Opskrift på hjemmelavet knækbrød
Denne portion giver 2 bageplader
Hjemmelavet knækbrød - Opskrift på knækbrød med kerner

Lækkert hjemmelavet knækbrød, super nemt og hurtigt at lave, og så smager det bare fantastisk.
Denne opskrift på hjemmelavet knækbrød er fyldt med en masse forskellige frø og kerner, – men du kan sagtens variere det efter dine egne favoritter.
Hjemmelavet knækbrød smager bare helt fantastisk, og det holder sig i evigheder i en tætlukket bøtte eller pose.
Server en portion hjemmelavet knækbrød til f.eks. denne her oste tallerken – klik her, spis det til morgenmad, mellem måltid eller en aftensnack.

Hjemmelavet knækbrød - Opskrift på knækbrød med kerner

Hjemmelavet knækbrød

Opskrift på hjemmelavet knækbrød
Denne portion giver 2 bageplader
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.72 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 25 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2 dl

    vand

  • 1 dl

    raps eller olivenolie

  • 1 tsk

    bagepulver

  • 3 1/2 dl

    hvedemel

  • 2 tsk

    salt, fint

  • 1 1/2 dl

    havregryn

  • 1 dl

    solsikkekerner

  • 1 dl

    lys sesamfrø

  • 1 dl

    græskarkerner

  • 1 dl

    hørfrø

Sådan gør du

  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål og tilsæt derefter vand og olie.
  • Rør det sammen med en ske eller gaffel.
  • Del dejen i to, og rul hver del ud mellem 2 stykker bagepapir til en tykkelse på ca. 3 mm tykt.
  • Placer bagepapiret med dejen på, på en bageplade og rids dejen i de ønskede størrelser knækbrød.
  • Bag en bageplade ad gangen i en forvarmet ovn i ca. 20-22 min., ved 200 grader, almindelig ovn.
  • Lad dine knækbrød afkøle på en rist inden de pakkes i en lufttæt beholder.

Noter

Jeg foretrækker at bage disse knækbrød i almindelig ovn og med en bageplade ad gangen.
Ønsker man at bage begge på en gang kan det gøres på varmluft ved ca. 180 grader i 15-20 min, - byt gerne om på pladerne undervejs.
Hjemmelavet knækbrød - Opskrift på knækbrød med kerner
Hjemmelavet knækbrød – Opskrift på knækbrød med kerner

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)