Opskrift på hjemmelavet knækbrød
Denne portion giver 2 bageplader
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 25 minutterminutter
Author Dianna
Ingredienser
2dl
vand
1dl
raps eller olivenolie
1tsk
bagepulver
3 1/2dl
hvedemel
2tsk
salt, fint
1 1/2dl
havregryn
1dl
solsikkekerner
1dl
lys sesamfrø
1dl
græskarkerner
1dl
hørfrø
Sådan gør du
Bland alle de tørre ingredienser i en skål og tilsæt derefter vand og olie.
Rør det sammen med en ske eller gaffel.
Del dejen i to, og rul hver del ud mellem 2 stykker bagepapir til en tykkelse på ca. 3 mm tykt.
Placer bagepapiret med dejen på, på en bageplade og rids dejen i de ønskede størrelser knækbrød.
Bag en bageplade ad gangen i en forvarmet ovn i ca. 20-22 min., ved 200 grader, almindelig ovn.
Lad dine knækbrød afkøle på en rist inden de pakkes i en lufttæt beholder.
Video
Noter
Jeg foretrækker at bage disse knækbrød i almindelig ovn og med en bageplade ad gangen.
Ønsker man at bage begge på en gang kan det gøres på varmluft ved ca. 180 grader i 15-20 min, - byt gerne om på pladerne undervejs.