Hjemmelavede tortilla chips

Hjemmelavede tortilla chips

Lækre sprøde hjemmelavede tortilla chips, – super nemme at lave, og så smager de helt fantastisk.
Server dem med forskellige dips, – guacamole, baba ganoush, oste dips eller lignende, – eller bare med lidt salt til et glas kold hvidvin.
De holder sig fint i en uges tid i en lufttæt beholder.

Hjemmelavede tortilla chips

Hjemmelavede tortilla chips

Dianna
Opskrift på hjemmelavede tortilla chips, - nemt og lækkert.
Ingen stemmer
Samlet tid 20 min
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1 pk hvede tortillas
  • 1 l raps olie eller anden smags neutral olie
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Skær tortilla pandekagerne ud i 8 lige stor stykker, - ligesom en lagkage.
  • Varm olien i en gryde til den når en temperatur på mellem 160-180 grader.
  • Friter pandekagerne lidt ad gangen. Giv dem et par minutter til de er gyldne og puffer op, - vend en gang undervej med en lang mad pincet.
  • Tag dem op og lad dem suge på et godt lag køkkenrulle, evt. på en bageplade hvor der er rigeligt plads så ikke de ligger for meget ind over hinanden. Drys med lidt salt undervejs.
  • Opbevar de afkølede tortilla chips i en lufttæt beholder til de skal serveres.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Sprøde tortilla chips - Opskrift på hjemmelavede nachos
Sprøde tortilla chips – Opskrift på hjemmelavede nachos

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*