Lækre sprøde hjemmelavede tortilla chips, – super nemme at lave, og så smager de helt fantastisk.
Server dem med forskellige dips, – guacamole, baba ganoush, oste dips eller lignende, – eller bare med lidt salt til et glas kold hvidvin.
De holder sig fint i en uges tid i en lufttæt beholder.
Hjemmelavede tortilla chips
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 pk
hvede tortillas
- 1 l
raps olie eller anden smags neutral olie
-
Salt
Sådan gør du
- Skær tortilla pandekagerne ud i 8 lige stor stykker, - ligesom en lagkage.
- Varm olien i en gryde til den når en temperatur på mellem 160-180 grader.
- Friter pandekagerne lidt ad gangen. Giv dem et par minutter til de er gyldne og puffer op, - vend en gang undervej med en lang mad pincet.
- Tag dem op og lad dem suge på et godt lag køkkenrulle, evt. på en bageplade hvor der er rigeligt plads så ikke de ligger for meget ind over hinanden. Drys med lidt salt undervejs.
- Opbevar de afkølede tortilla chips i en lufttæt beholder til de skal serveres.
Der ser simpelthen SÅ lækre ud.
Er det de store eller små tortilla pandekager der skal anvendes?
Hej Anette
Tusind tak, – de smager også så dejligt Jamen du kan bruge begge størrelser, – alt efter hvor store du vil have dem Men jeg vil anbefale ren hvede og ikke de grove, – de bliver ikke lige så gode
De bedste hilsner
Dianna
Mhmmm