Sprøde tortilla chips - Opskrift på hjemmelavede nachos

Hjemmelavede tortilla chips

Hjemmelavede tortilla chips
Opskrift på hjemmelavede tortilla chips, - nemt og lækkert.
Sprøde tortilla chips - Opskrift på hjemmelavede nachos

Lækre sprøde hjemmelavede tortilla chips, – super nemme at lave, og så smager de helt fantastisk.
Server dem med forskellige dips, – guacamole, baba ganoush, oste dips eller lignende, – eller bare med lidt salt til et glas kold hvidvin.
De holder sig fint i en uges tid i en lufttæt beholder.

Sprøde tortilla chips - Opskrift på hjemmelavede nachos

Hjemmelavede tortilla chips

Opskrift på hjemmelavede tortilla chips, - nemt og lækkert.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.70 fra 10 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 pk

    hvede tortillas

  • 1 l

    raps olie eller anden smags neutral olie

  • Salt

Sådan gør du

  • Skær tortilla pandekagerne ud i 8 lige stor stykker, - ligesom en lagkage.
  • Varm olien i en gryde til den når en temperatur på mellem 160-180 grader.
  • Friter pandekagerne lidt ad gangen. Giv dem et par minutter til de er gyldne og puffer op, - vend en gang undervej med en lang mad pincet.
  • Tag dem op og lad dem suge på et godt lag køkkenrulle, evt. på en bageplade hvor der er rigeligt plads så ikke de ligger for meget ind over hinanden. Drys med lidt salt undervejs.
  • Opbevar de afkølede tortilla chips i en lufttæt beholder til de skal serveres.
Sprøde tortilla chips - Opskrift på hjemmelavede nachos
Sprøde tortilla chips – Opskrift på hjemmelavede nachos

Kommentarer

  1. Anette

    Der ser simpelthen SÅ lækre ud.
    Er det de store eller små tortilla pandekager der skal anvendes?

    • Hej Anette

      Tusind tak, – de smager også så dejligt Jamen du kan bruge begge størrelser, – alt efter hvor store du vil have dem Men jeg vil anbefale ren hvede og ikke de grove, – de bliver ikke lige så gode

      De bedste hilsner
      Dianna

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)