Super nem og lækker salat med friske figner, serrano og mozzarella. Salaten tager ingen tid at lave, den smager fantastisk som tilbehør til grillen, som del af tapas bordet eller alene med et godt stykke flute til. Spises den som måltidssalat passer portionen til 2 personer.
Jeg bruger en god balsamicocreme til toppen, – den skal gerne være tyk, cremet og med en god syre/sødme.

Grøn salat med friske figner, serrano og mozzarella
Opskrift på super nem og lækker salat med friske figner, serrano, mozzarella og balsamico.
Udskriv
Pin
Bedøm opskriften 🙂
Antal: 4 personer
Del via email
Følg Gourministeriet +125.000 følger Gourministeriet på Instagram
Ingredienser
- 2 håndfulde feldsalat eller babyspinat, – ca. 80 gram
- 2 håndfulde ruccola, – ca. 80 gram
- 4 friske figner
- 1 pk serrano, – ca. 100 g
- 1 frisk bøffelmozzarella
- 1 håndfuld valnødder
- Olivenolie, balsamico creme og friskkværnet peber til toppen
Sådan gør du
- Skyl salater og figner grundigt og skær fignerne i både
- Fordel salaterne i en serveringsskål og top med skiver af figner.
- Dræn mozzarellaen for væde, riv den i grove stykker og fordel den i salaten.
- Fold skiverne af serrano i grove stykker, – del evt. hvert stykke i to, og læg dem ned mellem salaterne.
- Knus valnøddekernerne i hænder og drys dem over salaten, – og top til sidst med en god olivenolie, balsamico creme og friskkværnet peber.


