Opskrift på nem salat med friske figner, serrano og mozzarella

Grøn salat med friske figner, serrano og mozzarella

Grøn salat med friske figner, serrano og mozzarella
Opskrift på super nem og lækker salat med friske figner, serrano, mozzarella og balsamico.

Super nem og lækker salat med friske figner, serrano og mozzarella. Salaten tager ingen tid at lave, den smager fantastisk som tilbehør til grillen, som del af tapas bordet eller alene med et godt stykke flute til. Spises den som måltidssalat passer portionen til 2 personer.
Jeg bruger en god balsamicocreme til toppen, – den skal gerne være tyk, cremet og med en god syre/sødme.

Grøn salat med friske figner, serrano og mozzarella

Opskrift på super nem og lækker salat med friske figner, serrano, mozzarella og balsamico.
5 fra 1 stemme
Udskriv Bedøm
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 håndfulde feldsalat eller babyspinat, – ca. 80 gram
  • 2 håndfulde ruccola, – ca. 80 gram
  • 4 friske figner
  • 1 pk serrano, – ca. 100 g
  • 1 frisk bøffelmozzarella
  • 1 håndfuld valnødder
  • Olivenolie, balsamico creme og friskkværnet peber til toppen

Sådan gør du

  • Skyl salater og figner grundigt og skær fignerne i både
  • Fordel salaterne i en serveringsskål og top med skiver af figner.
  • Dræn mozzarellaen for væde, riv den i grove stykker og fordel den i salaten.
  • Fold skiverne af serrano i grove stykker, – del evt. hvert stykke i to, og læg dem ned mellem salaterne.
  • Knus valnøddekernerne i hænder og drys dem over salaten, – og top til sidst med en god olivenolie, balsamico creme og friskkværnet peber.
Opskrift på nem salat med friske figner, serrano og mozzarella
Opskrift på nem salat med friske figner, serrano og mozzarella
Opskrift på nem salat med friske figner, serrano og mozzarella
Opskrift på nem salat med friske figner, serrano og mozzarella
Opskrift på nem salat med friske figner, serrano og mozzarella
Opskrift på nem salat med friske figner, serrano og mozzarella

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*