Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Grøn salat med friske figner, serrano og mozzarella
Opskrift på super nem og lækker salat med friske figner, serrano, mozzarella og balsamico.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
2
håndfulde
feldsalat eller babyspinat, - ca. 80 gram
2
håndfulde
ruccola, - ca. 80 gram
4
friske figner
1
pk
serrano, - ca. 100 g
1
frisk bøffelmozzarella
1
håndfuld
valnødder
Olivenolie, balsamico creme og friskkværnet peber til toppen
Sådan gør du
Skyl salater og figner grundigt og skær fignerne i både
Fordel salaterne i en serveringsskål og top med skiver af figner.
Dræn mozzarellaen for væde, riv den i grove stykker og fordel den i salaten.
Fold skiverne af serrano i grove stykker, - del evt. hvert stykke i to, og læg dem ned mellem salaterne.
Knus valnøddekernerne i hænder og drys dem over salaten, - og top til sidst med en god olivenolie, balsamico creme og friskkværnet peber.
Video