Hvidløgsbrød - Opskrift på grillet brød med hvidløg og persille

Grillet brød med hvidløg og persille

Lækre rustikke brødskiver penslet med en hvidløgs/persille olie og grillet sprøde over indirekte varme.
Nogle gang, selvom man tænker det næsten må være umuligt, kan man altså godt blive træt af det traditionelle hvidløgsflute, – og der er disse altså den perfekte mulighed for at lave en ny og lækker version af et klassisk hvidløgsbrød.
Det vigtigste ved denne opskrift er et godt og lækkert rustikt franskbrød, det fungerer ikke med et klassisk toastbrød. Brødet må gerne være daggammelt og skal gerne være af den “seje” type for at opnå det bedste resultat. Skiverne skal grilles til de er lækre sprøde udenpå, men fortsat “bløde” og seje i midten.
Så smid aldrig brødrester ud, – en tur i fryseren med dem, så er der altid til sådan en lækker omgang.
Vi bruger gerne dette lækre rustikke franskbrød med manitoba eller et godt grydebrød.

Grillet brød med hvidløg og persille

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 30 min.

Opskrift på lækre grillede brødskiver med hvidløgs/persille olie

Ingredienser

  • 4-6 tykke skiver rustikt franskbrød, ca. 2 1/2 cm i tykkelsen
  • Olien
  • 1 dl olivenolie
  • 1 lille håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • 2 fed hvidløg, fintrevet eller presset
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Bland ingredienserne til olien og smag til med salt og peber.

2

Pensl brødskiverne med rigeligt olie på alle leder og kanter, og grill dem over indirekte varme til de er lækre gyldne og sprøde. Vend dem et par gange undervejs så ikke de brænder på.

Hvidløgsbrød - Opskrift på grillet brød med hvidløg og persille
Hvidløgsbrød – Opskrift på grillet brød med hvidløg og persille

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*