Græsk salsa
Opskrift på lækker sprød grøntsagssalsa med græsk marinade.
Opskrift på lækker græsk grøntsagssalsa, – masser af finthakkede grøntsager vendt med den lækreste marinade. Perfekt som tilbehør til en græsk middag, – græske kødboller eller gyros med græske fladbrød og tzatziki.
Den er super nem at lave, det er kun selve hakke/snitte arbejdet der tager lidt tid. Og føler du for det, – så kan du også sagtens skære grøntsagerne ud i større stykker, det kommer også lidt an på hvad det skal serveres til.

Græsk salsa
Opskrift på lækker sprød grøntsagssalsa med græsk marinade.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
Grøntsagssalsa
- 2-3 peberfrugter, – gerne rød, grøn og gul
- 150 g tomater
- 1/4 agurk
- 1/2 rødløg
- 1 håndfuld persille
- 50 g sorte oliven
Marinade
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- 1 fed hvidløg, revet eller presset
- 1/2 frisk chili, finthakket (uden sten)
- 1 tsk oregano, tørret
- 1 tsk mørk balsamico
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2 tsk honning
- Salt og peber
Sådan gør du
- Rør ingredienserne til marinaden sammen og smag til med salt og peber. Stil til side og lad den trække mens grøntsagerne snittes.
- Skrab kernernerne/den bløde midte ud af tomater og agurk. Er det cherry tomater du bruger er det oftest ikke nødvendigt, – men er det store tomater er der for meget væde i.
- Skær alle grøntsagerne ud i små terne, og vend dem med marinaden.
- Smag til med salt og peber, – og stil på køl til den skal serveres.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

