Opskrift på lækker sprød grøntsagssalsa med græsk marinade.
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Græsk
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
Grøntsagssalsa
2-3peberfrugter, - gerne rød, grøn og gul
150gtomater
1/4agurk
1/2rødløg
1håndfuldpersille
50gsorte oliven
Marinade
3spskolivenolie
1spskcitronsaft
1fedhvidløg, revet eller presset
1/2frisk chili, finthakket (uden sten)
1tskoregano, tørret
1tskmørk balsamico
1tskdijonsennep
1/2tskhonning
Salt og peber
Sådan gør du
Rør ingredienserne til marinaden sammen og smag til med salt og peber. Stil til side og lad den trække mens grøntsagerne snittes.
Skrab kernernerne/den bløde midte ud af tomater og agurk. Er det cherry tomater du bruger er det oftest ikke nødvendigt, - men er det store tomater er der for meget væde i.
Skær alle grøntsagerne ud i små terne, og vend dem med marinaden.
Smag til med salt og peber, - og stil på køl til den skal serveres.