Frozen brandbil med udrykning

Frozen brandbil med udrykning

Frozen brandbil med udrykning
Opskrift på frozen brandbil med udrykning, - en cocktail med hindbæris, jägermeister og vodka.
Frozen brandbil med udrykning

Opskrift på en gammel kending fra drinkskøkkenet, – brandbil med udrykning, her i en en frozen version.
Jägermeiser, – det er måske ikke lige det første, som man overvejer at blande i sin cocktail. Men ikke destomindre, så smager det jo altså virkelig godt i en brandbil drink – med eller uden udrykning.
Jeg elskede denne her drink i min ungdom, men det er virkelig mange år siden jeg fik en sidst, – lige indtil denne frozen version. Og nej hvor blev den god 🙂
Frozen brandbil med udrykning er et simpelt mix af frys selv hindbær is, jägermeister og vodka, – og så en smule frugtfarve. Den smager altså drøn godt, – og udrykningen kan du jo undlade hvis du ønsker den mede færre %’er 🙂
Denne her drink tager dig altså tilbage til ungdommen på dansegulvet 😉

Frozen brandbil med udrykning

Frozen brandbil med udrykning

Opskrift på frozen brandbil med udrykning, – en cocktail med hindbæris, jägermeister og vodka.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Drinks
Køkken: Dansk
Keyword: Brandbil drink, Frozen cocktail, Retro drink
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal2 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 5-6 hindbær frysselv is
  • 6 cl jägermeiser
  • 2 cl vodka
  • Rød frugtfarve
  • Hindbær og mynte til pynt

Sådan gør du

  • Hæld hindbærisene i en blender eller en minihakker, – tilsæt jägermeister og vodka, og blend til en blød slushice.
    *Skub isene ned et par gange undervejs og ryst blenderen let, hvis der er behov for det.
  • Tilsæt rød frugtfarve til din cocktail har den ønskede farve, – ca. 1/2 tsk.
  • Fordel cocktailen i 2 små glas, – top med friske hindbær, mynte og sugerør.
    Server straks.
Frozen brandbil med udrykning
Frozen brandbil med udrykning
5 from 4 votes (4 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)