Spejlæg - Opskrift på det perfekte spejlæg

Det perfekte spejlæg

Det perfekte spejlæg
Hemmeligheden bag det perfekte spejlæg, - se opskriften herunder.
Spejlæg - Opskrift på det perfekte spejlæg

Vi har fundet vejen frem til det perfekte spejlæg, – et spejlæg der smager fantastisk og har en super lækker konsistens.
Oftest får man tilberedt sine spejlæg ved for høj varme, hvilket medfører at de bliver brune og overtilberedte på stegefladen, og det er lige præcis det man undgår ved at bruge denne metode.
For at få det perfekte spejlæg, kræver det også et rigtig lækkert økologisk æg.
Dermed ikke sagt, at et rigtig “fried egg” ikke smager fantastisk, – for ovenpå f.eks. forskellige asiatiske ris retter klæder det retten rigtig godt, at ægget er sprød og lækkert i bunden.

Spejlæg - Opskrift på det perfekte spejlæg

Det perfekte spejlæg

Hemmeligheden bag det perfekte spejlæg, - se opskriften herunder.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 2 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 4

    økologiske æg

  • Lidt olie

Sådan gør du

  • Smør en pande med en smule olie, endelig ikke for meget.
  • Tænd panden på lav varme, og lad panden varme langsomt op, så den bliver så varm at du lige præcis ikke kan holde hånden på den, uden at brænde dig. På vores komfur stiller jeg den på 2-3 ud af 9 i styrke.
  • Slå forsigtigt æggene ud på panden, - undgå at de rammer hinanden.
  • Lad nu æggene stege ved denne helt lave varme, på den måde undgår du brune og sprøde kanter, og æggene forbliver flotte hvide.
  • Æggene er færdige når hviden er helt fast og blommen har sat sig, - det tager va. 8-10 min.
  • Server med det samme.

Noter

Prøv at servere spejlæggene til denne lækre Croque Madame.
Opskrift på det perfekte spejlæg serveret på Croque Madame
Det perfekte spejlæg serveret på Croque Madame

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*