Hemmeligheden bag det perfekte spejlæg, - se opskriften herunder.
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 2Personer
Author Dianna
Ingredienser
4
økologiske æg
Lidt olie
Sådan gør du
Smør en pande med en smule olie, endelig ikke for meget.
Tænd panden på lav varme, og lad panden varme langsomt op, så den bliver så varm at du lige præcis ikke kan holde hånden på den, uden at brænde dig. På vores komfur stiller jeg den på 2-3 ud af 9 i styrke.
Slå forsigtigt æggene ud på panden, - undgå at de rammer hinanden.
Lad nu æggene stege ved denne helt lave varme, på den måde undgår du brune og sprøde kanter, og æggene forbliver flotte hvide.
Æggene er færdige når hviden er helt fast og blommen har sat sig, - det tager va. 8-10 min.
Server med det samme.
Video
Noter
Prøv at servere spejlæggene til denne lækre Croque Madame.