Den bedste citron pasta - opskriften finder du her

Den bedste citron pasta

Anbefal

En ultra simpel og vanvittig lækker pastaret der er nem og hurtig at lave, og som sagtens kan spises alene eller som tilbehør til et stykke kød eller fisk.
Den kræver ganske få ingredienser, – og resultatet er en lækker cremet pasta med en skøn smag af citron og parmesan.

Den bedste citron pasta

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 20 min.

Opskrift på den lækreste citron pasta

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • Kogevand fra pastaen, - ca. 2 dl
  • 4 æggeblommer
  • 60 g parmesan, fintrevet
  • 1/2 citron, fintrevet skal og saft heraf
  • 20 g smør
  • Peber, fintrevet citronskal, frisk timian og lidt parmesan til toppen

Fremgangsmåde

1

Rør æggeblommerne sammen med revet citronskal og citronsaft.

2

Kog pastaen al dente og hæld vandet fra, - gem dette til at justere konsistensen.

3

Rør smørret i pastaen, og tilsæt derefter æggeblomme massen og parmesan og rør det hurtigt ind i pastaen.

4

Juster konsistensen med det varme kogevand fra pastaen, - vi brugte ca. 1 1/2 dl.

5

Anret på en tallerken og top med friskkværnet peber, revet citronskal, frisk timian og parmesan.

Kommentarer

  1. Avatar
    Iben Sand Olesen

    Haps, den er god. Og pisse nem at lave.
    Well done

     
  2. Avatar
    Charlotte olsson

    Hvor ser det lækkert udmums det skal prøves i aften.

     

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.