Citronpasta - Opskrift på nem og lækker citronpasta

Citronpasta

Den bedste citron pasta
Opskrift på den lækreste citron pasta
Citronpasta - Opskrift på nem og lækker citronpasta

En ultra simpel og vanvittig lækker pastaret der er nem og hurtig at lave, og som sagtens kan spises alene eller som tilbehør til et stykke kød eller fisk.
Den kræver ganske få ingredienser, – og resultatet er en lækker cremet pasta med en skøn smag af citron og parmesan.

Citronpasta - Opskrift på nem og lækker citronpasta

Den bedste citron pasta

Opskrift på den lækreste citron pasta
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    spaghetti

  • Kogevand fra pastaen, - ca. 2 dl

  • 4

    æggeblommer

  • 75 g

    parmesan, fintrevet

  • 1 citron, fintrevet skal og saft heraf
  • 30 g

    smør

  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rør æggeblommerne sammen med revet citronskal og citronsaft.
  • Kog pastaen al dente og hæld vandet fra, - gem et par deciliter til at justere konsistensen med.
  • Rør smørret i pastaen, og tilsæt derefter æggeblomme massen samt parmesan, og rør det hurtigt ind i pastaen.
  • Juster konsistensen med det varme kogevand fra pastaen, - den skal være lækker cremet.
  • Krydr med friskkværnet peber og smag til med salt.
Citronpasta - Opskrift på nem og lækker citronpasta
Citronpasta – Opskrift på nem og lækker citronpasta

Kommentarer

  1. Iben Sand Olesen

    Haps, den er god. Og pisse nem at lave.
    Well done

  2. Charlotte olsson

    Hvor ser det lækkert udmums det skal prøves i aften.

  3. Super lækkert. Vi prøver at spise lidt mindre kød herhjemme, og det er intet problem med pastaretter som denne, og opskriften kunne næsten ikke blive nemmere, kæmpe plus!

    • Hej Nana

      Hvor er det bare dejligt at høre, – tusind tak for din besked
      Hvis I er til risotto har jeg en masse lækre vegetar opskrifter på risotto, og masser af lækre sprøde vegetar frikadeller

      Rigtig dejlig aften:)

      De bedte hilsner
      Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*