
Lækker hjemmelavet skaldyrssalat serveret i smør croissant. Masser af smag, cremet og sprød, – den helt perfekte frokost hvis du spørger mig.
Sådan en croissant med fyld er altså stærkt undervurderet, hold nu op hvor det smager fantastisk. Det tager ingen tid at lave, – og jeg siger dig det er comfy frokost for alle pengene.

Croissant med skaldyrssalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Skaldyrssalat
- 200 g rejer, drænet vægt
- 150 g krebsehaler, drænet vægt
- 1 dl creme fraiche
- 1 dl god mayonnaise, jeg bruger Hellmanns
- 1 bdt dild, finthakket
- 1/2 bdt purløg, finthakket
- 2 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- Salt og peber
- Evt. ærteskud eller brøndkarse til toppen
Derudoevr
- 4 croissanter
- Purløg, brøndkarse eller ærteskud til toppen
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
- Skyl rejer og krebsehalerne i en sigte, fjern evt. urenheder. Dup dem tørre med rigeligt køkkenrulle, – det er vigtigt de er helt tørre, så ikke dressingen bliver tynd.
- Vend rejer og krebsehaler i dressingen, og stil til side.
- Læg et snit i toppen af hver croissant, og fyld dem med skaldyrssalaten.
- Top med frisk grønt, evt. en smule peber og server straks.
