Croissant med skaldyrssalat - Opskrift på skaldyrssalat

Croissant med skaldyrssalat

Croissant med skaldyrssalat
Opskrift på en lækker frokost croissant med den bedste skaldyrssalat.
Croissant med skaldyrssalat - Opskrift på skaldyrssalat

Lækker hjemmelavet skaldyrssalat serveret i smør croissant. Masser af smag, cremet og sprød, – den helt perfekte frokost hvis du spørger mig.
Sådan en croissant med fyld er altså stærkt undervurderet, hold nu op hvor det smager fantastisk. Det tager ingen tid at lave, – og jeg siger dig det er comfy frokost for alle pengene.

Croissant med skaldyrssalat - Opskrift på skaldyrssalat

Croissant med skaldyrssalat

Opskrift på en lækker frokost croissant med den bedste skaldyrssalat.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.58 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost
Køkken: Dansk, Fransk
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Skaldyrssalat

  • 200 g rejer, drænet vægt
  • 150 g krebsehaler, drænet vægt
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl god mayonnaise, jeg bruger Hellmanns
  • 1 bdt dild, finthakket
  • 1/2 bdt purløg, finthakket
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • Salt og peber
  • Evt. ærteskud eller brøndkarse til toppen

Derudoevr

  • 4 croissanter
  • Purløg, brøndkarse eller ærteskud til toppen

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
  • Skyl rejer og krebsehalerne i en sigte, fjern evt. urenheder. Dup dem tørre med rigeligt køkkenrulle, – det er vigtigt de er helt tørre, så ikke dressingen bliver tynd.
  • Vend rejer og krebsehaler i dressingen, og stil til side.
  • Læg et snit i toppen af hver croissant, og fyld dem med skaldyrssalaten.
  • Top med frisk grønt, evt. en smule peber og server straks.
Croissant med skaldyrssalat - Opskrift på skaldyrssalat
Croissant med skaldyrssalat – Opskrift på skaldyrssalat

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)