Crispy chicken burger - Opskrift på crispy kylling burger

Crispy chicken nugget burger

Crispy chicken nugget burger
Opskrift på lækker crispy chicken burger.
IMG_1105-6

Lækker crispy chicken burger, – så bliver det ikke meget bedre.
Sprøde hjemmelavede chicken nuggets i hjemmebagt burgerbolle med cremet ranch dressing, enkelt og lækkert.

IMG_1105-6

Crispy chicken nugget burger

Opskrift på lækker crispy chicken burger.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 8 timer 45 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Sprøde chicken nuggets

  • 800 gram

    kyllinge inderfilet, eller bryst skåret i mindre stykker

  • 1/2 liter

    kærnemælk

  • 150 g

    cornflakes

  • 4 dl

    hvedemel

  • 4 æg, sammenpisket
  • Salt

  • 1 l

    rapsolie

Ranch dressing

  • 2 1/2 dl

    creme fraiche 18%

  • 1/2 dl

    mayonnaise, - jeg bruger Hellmann's

  • 1/4 tsk

    løg pulver

  • 1/4 tsk

    hvidløgspulver

  • 2 spsk

    finthakket purløg

  • 1 spsk

    finthakket persille

  • 1 spsk

    friskpresset citronsaft

  • Salt og peber

Derudover

  • 4

    burgerboller, - prøv disse fantastiske sesam burgerboller

  • 1

    lille løg, skåret i ringe

  • Syltede løg, - prøv denne opskrift og skift evt. rødløg ud med hvide løg

  • Sprøde salatblade

Sådan gør du

Sprøde chicken nuggets

  • Fjerne sener og urenheder fra kyllingfileterne, og skær dem derefter i størrelser svarende til lidt større nuggets.
  • Vend dem i kærnemælken, dæk skålen til, og lad dem trække på køl i 6-8 timer.
  • Blend cornflakes til en fin mel og læg dem i en tallerken.
  • Hæl mel i en anden tallerken og krydr med salt.
  • Sigt kyllingen fri fra kærnemælk og vend stykkerne i hvedemel, sammenpisket æg og til sidst de blendede cornflages, - sørg for at der er panering på hele stykket.
  • Varm olien op i en gryde til den når ca. 160-180 grader.
  • Friter stykkerne til de er gyldne og sprøde, og lad dem derefter suge på lidt køkkenrulle.

Ranch dressing

  • Rør creme fraiche og mayonnaise sammen med friskhakkede urter og krydderier.
  • Tilsæt citronsaft og smag til med salt og peber.
  • Opbevar dressingen på køl til den skal serveres, og lad den gerne trække et par timer.

Crispy chicken burger

  • Varm burgerbollerne og smør dem derefter med ranch dressing. Top den nederste bolle med sprøde salatblade, nuggets, syltede og friske løg, slut af med overbollen og server straks.
Crispy chicken burger - Opskrift på crispy kylling burger
Crispy chicken burger – Opskrift på crispy kylling burger
Crispy chicken burger - Opskrift på crispy kylling burger
Crispy chicken burger – Opskrift på crispy kylling burger

Kommentarer

  1. Kan man lave kyllingen dagen før og varme på dagen?

    • Hej Lone

      Det tænker jeg faktisk godt du kan, måske de mister lidt sprødhed dog. Jeg vil jeg anbefale at varme dem i ovnen ved 200 grader i ca. 5-8 min:)

      Kh Dianna

  2. Kristine

    Kan man lave kyllingen i airfryer eller i ovn i stedet?

Skriv et svar til Lone Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)