Crispy chicken burger - Opskrift på crispy kylling burger

Crispy chicken nugget burger

Lækker crispy chicken burger, – så bliver det ikke meget bedre.
Sprøde hjemmelavede chicken nuggets i hjemmebagt burgerbolle med cremet ranch dressing, enkelt og lækkert.

Crispy chicken nugget burger

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min. + 8 timers trækketid

Opskrift på lækker crispy chicken burger.

Ingredienser

  • Sprøde chicken nuggets
  • 600-800 gram kyllinge inderfilet, eller bryst skåret i mindre stykker
  • 1/2 liter kærnemælk
  • 150 g cornflakes
  • 4 dl hvedemel
  • 3-4 æg, sammenpisket
  • Salt
  • 1 l rapsolie
  • Ranch dressing
  • 2 1/2 dl creme fraiche 18%
  • 1/2 dl mayonnaise, - jeg bruger Hellmann's
  • 1/4 tsk løg pulver
  • 1/4 tsk hvidløgspulver
  • 2 spsk finthakket purløg
  • 1 spsk finthakket persille
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • Salt og peber
  • Derudover
  • 4 burgerboller, - prøv disse fantastiske sesam burgerboller
  • 1 lille løg, skåret i ringe
  • Syltede løg, - prøv denne opskrift og skift evt. rødløg ud med hvide løg
  • Sprøde salatblade

Fremgangsmåde

1

Sprøde chicken nuggets Fjerne sener og urenheder fra kyllingfileterne, og skær dem derefter i størrelser svarende til lidt større nuggets.

2

Vend dem i kærnemælken, dæk skålen til, og lad dem trække på køl i 6-8 timer.

3

Blend cornflakes til en fin mel og læg dem i en tallerken.

4

Hæl mel i en anden tallerken og krydr med salt.

5

Sigt kyllingen fri fra kærnemælk og vend stykkerne i hvedemel, sammenpisket æg og til sidst de blendede cornflages, - sørg for at der er panering på hele stykket.

6

Varm olien op i en gryde til den når ca. 160-180 grader.

7

Friter stykkerne til de er gyldne og sprøde, og lad dem derefter suge på lidt køkkenrulle.

8

Ranch dressing Rør creme fraiche og mayonnaise sammen med friskhakkede urter og krydderier.

9

Tilsæt citronsaft og smag til med salt og peber.

10

Opbevar dressingen på køl til den skal serveres, og lad den gerne trække et par timer.

11

Crispy chicken burger Varm burgerbollerne og smør dem derefter med ranch dressing. Top den nederste bolle med sprøde salatblade, nuggets, syltede og friske løg, slut af med overbollen og server straks.

Crispy chicken burger - Opskrift på crispy kylling burger
Crispy chicken burger – Burger med lækre sprøde nuggets.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*