Nem opskrift på cremet pesto pasta, – pasta med pesto, mascarpone, parmesan og hvidløg.
5 ingredienser og en smule olie og peber, mere skal der ikke til for at lave denne lækre cremede pesto pasta.
Den smager simpelthen så dejligt, og kan sagtens serveres alene, til et stykke stegt eller grillet kød, eller evt. toppet med sprød bacon.
Creamy pesto pasta, – en simpel ret der kan laves på kun 15 minutter. Du kan bruge den pesto du foretrækker, – til denne ret foretrækker jeg én lavt på basilikum.
Lav gerne cremet pesto pasta med skaller, eller en anden form for pasta der kan rumme masser af sauce, – det er så lækkert. Penne gør sig også virkelig godt, – og det samme gør de store makaroni.
Du kan skifte mascarponen ud med fløde, – og ønsker du den mere kalorielet, så kan du også bruge cremefine.
Min opskrift på cremet pesto pasta får du herunder.
Cremet pesto pasta med mascarpone
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g pasta
- 200 g grøn pesto
- 200 g mascarpone
- 50 g parmesan, fintrevet
- 3-4 fed hvidløg, revet eller presset
- 2 spsk olie
- Friskkværnet peber – evt. salt
- Pastavand
- Frisk basilikum til toppen
Sådan gør du
- Kog pastaen al dente som beskrevet på pakken.*I mens tilbereder du saucen på en pande.
- Varm olien på en pande og steg hvidløg, og masser af friskkværnet peber af i et par minutter. Hvidløget skal ikke brune.
- Tilsæt pesto og mascarpone, og rør det godt sammen.
- Hæld pastaen på panden sammen med parmesanen og lidt kogevand, – start med ca. en deciliter.Varm det igennem og rør det hele godt sammen.
- Smag til med friskkværnet peber, evt. salt og juster konsistensen med mere kogevand hvis der er behov for det.
- Server retten toppet med frisk basilikum.
Super lækker ret! Kan anbefales. Tilføjet bacon og spinat!
Hejsa
Det er jeg virkelig glad for at høre, og god ide med bacon og spinat – mmm 🙂
Kh Dianna
Jeg er vild med denne ret! Mums