Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Cremet pesto pasta med mascarpone
Opskrift på cremet pesto pasta - pasta med cremet pestosauce.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Grøn pesto, Nem pasta, Pesto, Pesto pasta
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
994
kcal
Ingredienser
500
g
pasta
200
g
grøn pesto
200
g
mascarpone
50
g
parmesan, fintrevet
3-4
fed
hvidløg, revet eller presset
2
spsk
olie
Friskkværnet peber - evt. salt
Pastavand
Frisk basilikum til toppen
Sådan gør du
Kog pastaen al dente som beskrevet på pakken.
*I mens tilbereder du saucen på en pande.
Varm olien på en pande og steg hvidløg, og masser af friskkværnet peber af i et par minutter. Hvidløget skal ikke brune.
Tilsæt pesto og mascarpone, og rør det godt sammen.
Hæld pastaen på panden sammen med parmesanen og lidt kogevand, - start med ca. en deciliter.
Varm det igennem og rør det hele godt sammen.
Smag til med friskkværnet peber, evt. salt og juster konsistensen med mere kogevand hvis der er behov for det.
Server retten toppet med frisk basilikum.
Video
Nutrition
Kalorier:
994
kcal
|
Kulhydrater:
99
g
|
Protein:
27
g
|
Fedt:
53
g
|
Mættet fedt:
20
g
|
Flerumættet fedt:
3
g
|
Enkeltumættet fedt:
6
g
|
Transfedt:
0.03
g
|
Kolesterol:
63
mg
|
Natrium:
703
mg
|
Kalium:
293
mg
|
Fiber:
5
g
|
Sukker:
5
g
|
A-vitamin:
1806
IU
|
C-vitamin:
0.2
mg
|
Kalcium:
326
mg
|
Jern:
2
mg