Cremet pastasalat med dilddressing - Opskrift på pastasalat med dilddressing

Cremet pastasalat med dilddressing

Cremet pastasalat med dilddressing
Opskrift på sprød og lækker pastasalat vendt med en cremet dilddressing.
Cremet pastasalat med dilddressing - Opskrift på pastasalat med dilddressing

Nem og lækker pastasalat fyldt med friske sprøde grøntsager, feta og den lækreste cremede dilddressing. En skøn pastasalat der er perfekt som tilbehør til alverdens slags kød, til grillen eller som måltidssalat – evt. toppet med et styke kylling.
Du kan som jeg har gjort her, vende salaten med dressingen, – men du kan naturligvis også servere salaten og toppe med dilddressing ved servering.

Cremet pastasalat med dilddressing - Opskrift på pastasalat med dilddressing

Cremet pastasalat med dilddressing

Opskrift på sprød og lækker pastasalat vendt med en cremet dilddressing.
5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g pasta, ukogt vægt
  • 200 g tomater
  • 1 peberfrugt
  • 1 håndfuld persille, finthakket
  • 1 lille agurk
  • 1 lille rødløg
  • 80 g feta, smuldret

Dilddressing

  • 1 1/2 dl creme fraiche
  • 1 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1/2 bdt dild, finthakket
  • 2 spsk citronsaft
  • 1/2 tsk løfpulver
  • Salt og peber.

Sådan gør du

  • Kog pastaen som beskrevet på pakken, og skyld den derefter i rigeligt koldt vand. Dræn i en sigte.
  • Skær alle grøntsagerne i mindre stykker. Du kan med fordel fjerne kernerne fra agurken og tomaterne hvis de er meget vandholdige, – så undgår du at dressingen bliver fortyndet.
  • Bland ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber.
  • Vend pasta, persille, grøntsager og feta sammen med dilddressingen, og top evt. salaten med finthakkede krydderurter.
Cremet pastasalat med dilddressing - Opskrift på pastasalat med dilddressing
Cremet pastasalat med dilddressing – Opskrift på pastasalat med dilddressing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse