Opskrift på sprød og lækker pastasalat vendt med en cremet dilddressing.
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Dansk
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
200gpasta, ukogt vægt
200gtomater
1peberfrugt
1håndfuldpersille, finthakket
1lille agurk
1lille rødløg
80gfeta, smuldret
Dilddressing
1 1/2dlcreme fraiche
1fedhvidløg, revet eller presset
1/2bdtdild, finthakket
2spskcitronsaft
1/2tskløfpulver
Salt og peber.
Sådan gør du
Kog pastaen som beskrevet på pakken, og skyld den derefter i rigeligt koldt vand. Dræn i en sigte.
Skær alle grøntsagerne i mindre stykker. Du kan med fordel fjerne kernerne fra agurken og tomaterne hvis de er meget vandholdige, - så undgår du at dressingen bliver fortyndet.
Bland ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber.
Vend pasta, persille, grøntsager og feta sammen med dilddressingen, og top evt. salaten med finthakkede krydderurter.