Chimichurri - Opskrift på skøn krydderurtesauce chimichurri

Chimichurri

Chimichurri
Opskrift på chimichurri, - nem og lækker krydderurtesauce.
Chimichurri - Opskrift på skøn krydderurtesauce chimichurri

Fantatisk frisk og lækker krydderurte sauce lavet med persille, chili og hvidløg, – smager vidunderligt til grillet kød, grillet brød og grøntsager.
Tager ingen tid at lave, – men lad den endelig trække i mindst 30 min., så smagende får lov at udvikle sig.
De chilier jeg køber er ikke særlig stærke, derfor tilsætter jeg ofte 1 1/2 chili (uden kerner), – men smag på chilien inden du tilsætter, så du kan justere efter styrke.

Chimichurri - Opskrift på skøn krydderurtesauce chimichurri

Chimichurri

Opskrift på chimichurri, - nem og lækker krydderurtesauce.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.75 fra 32 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal6 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 1/2 dl olivenolie
  • 3 spsk rødvinseddike
  • 2 store håndfulde persille, bredbladet eller almindelig
  • 4 fed

    hvidløg

  • 2 tsk tørret oregano
  • 1 1/2 stor rød chili, uden kerner (smag selv til efter styrke)
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Fint hak persille, oregano, hvidløg og chili og bland det sammen med olivenolien i en skål.
  • Tilsæt rødvinseddike og smag til med salt og peber.
  • Lad krydderurtesaucen trække i minimum 30 min., gerne på køkkenbordet, - smagene skal have lov at udvikle sig. Smag den evt. til igen efter trækketid.
  • Er der rester tilbage kan den sagtehns holde sig et par dage på køl.
Chimichurri - Opskrift på skøn krydderurtesauce chimichurri
Chimichurri – Opskrift på skøn krydderurtesauce chimichurri

Kommentarer

  1. Annette Mortensen

    Under ingredienser står der 2 stk tørret, men er det tørret oregano eller hvad?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)