Lækker sprød pizzabund toppet med alt det bedste fra en klassisk burger, – oksekød, sprød salat, tomat, løg og hjemmelavet burgerdressing.
Sådan en skøn salatpizza er et super lækkert og lidt anderledes alternativ til den klassiske pizza topping, – og de sprøde kolde og friske elementer klæder denne pizza super godt. Slut af med den lækreste hjemmelavede burgerdressing, – så bliver det altså ikke meget bedre. En klar favorit herhjemme.
Burger pizza
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 1 portion pizzasauce - klik her
Topping
- 250 g
hakket oksekød
- 350 g
revet cheddar
- 1/2
iceberg salat, fintsnittet
- 2
tomater, skåret i skiver
- 1
lille løg, skåret i ringe
- 1 portion burgerdressing
Sådan gør du
Tomatsauce
- Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.
- Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.
- Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.
Topping
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel en god håndfuld cheddar på hver, - gem lidt til bagefter.
- Top med klatter af råt oksekød og drys det sidste cheddar over, - krydr med salt og peber.
- Bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader.
- Lad pizzaen hvile et øjeblik inden de toppes med masser af finthakket iceberg, friske tomater, løgringe og hjemmelavet burgerdressing.