Boljsebede carpaccio - Opskrift på boljsebede salat med feta

Bolsjebede carpaccio med ruccola og feta

Frisk, sprød og lækker carpaccio med smukke farverige bolsjebeder, ruccola, feta og pinjekerner.
En nem og super lækker salat tilbehør til både grillen, grøntsagsfrikadeller og lignende.
Prøv også at bruge baby spinat hvis ikke du er vild med ruccola, – smagen er dejlig mild, sprød og lækker.

Boljsebede carpaccio - Opskrift på boljsebede salat med feta

Bolsjebede carpaccio med ruccola og feta

Opskrift på sprød bede carpaccio med bolsjebeder, ruccola, feta og pinjekerner.
5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 store bolsjebeder, – skrællet og tørrede fri for overskydende vand
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 1/2 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk timian
  • 1 håndfuld ruccola
  • 60 g feta
  • 25 g pinjekerner
  • Salt og peber
  • Blød timian og finthakket persille til toppen

Sådan gør du

  • Rist pinjekernerne på en tør pande og sæt dem til side.
  • Skær bederne ud i helt tynde skiver, gerne på et mandolin jern.
  • Bland olivenolie med hvidvinseddike, citron, honning og timian, – smag til med salt og peber.
  • Læg en bund af ruccola på en tallerken og top med tynde skiver af bolsjebederne, – de skal lægges i to lag. Mellem hvert lag dryppes med marinaden.
  • Top med smuldret feta, persille, blød timian og ristede pinjekerner.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Boljsebede carpaccio - Opskrift på boljsebede salat med feta
Boljsebede carpaccio – Opskrift på boljsebede salat med feta

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse