Big Mac dressing - Opskrift på hjemmelavet Big Mac dressing

Big Mac dressing

Big Mac dressing
Opskrift på fantastisk hjemmelavet Big Mac dressing.
Big Mac dressing - Opskrift på hjemmelavet Big Mac dressing

Hjemmelavet Big Mac dressing, – jeg siger Jer den sidder lige i skabet.
Jeg elsker jo alle former for dips og dressinger, og denne Big Mac dressinger er der altså blevet testet en del på, og jeg synes den er blevet helt fantastisk.
Den kan laves på ingen tid, og den smager selvsagt fantastisk i en hjemmelavet Big Mac burger, – og ikke mindst på en, hold nu fast, Big Mac Pizza. Arh men mums altså, det var altså en helt ny verden der åbnede sig der ;o)

Big Mac dressing - Opskrift på hjemmelavet Big Mac dressing

Big Mac dressing

Opskrift på fantastisk hjemmelavet Big Mac dressing.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 1/2 dl

    mayonnaise, - vælg en god én, Hellmanns eller lignendes

  • 1 spsk

    gul sennep (eller sød sennep)

  • 10 skiver

    syltede agurker

  • 1 1/2 tsk

    hvidvinseddike

  • 1/2 tsk

    løg pulver

  • 1/2 tsk

    hvidløgspulver

  • 1/4 tsk

    røget paprika (kan erstattes af almindelig paprika)

  • 1/4 tsk

    paprika

  • Salt og hvid peber

Sådan gør du

  • Hak de syltede agurker fint.
  • Bland mayonnaise, sennep, hvidvinseddike og agurkerne, og tilsæt alle krydderierne, - rør det godt sammen.
  • Smag dressingen til med salt og peber, og opbevar den på køl til den skal serveres.
Big Mac dressing - Opskrift på hjemmelavet Big Mac dressing
Big Mac dressing – Opskrift på hjemmelavet Big Mac dressing
Big Mac dressing - Opskrift på hjemmelavet Big Mac dressing
Big Mac dressing – Opskrift på hjemmelavet Big Mac dressing
Big Mac dressing - Opskrift på hjemmelavet Big Mac dressing
Hjemmelavet Big Mac burger
Big Mac dressing - Opskrift på hjemmelavet Big Mac dressing
Big Mac pizza – Pizza med alt den gode smag fra en Big Mac

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Bic Mac pizza - Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*