Lækker sprød pizzabund toppet med alt det bedste fra en Bic Mac burger, – det er en sikker vinder.
Denne pizza kom egentlig til verden fordi jeg lå inden med en rest hjemmelavet Bic Mac dressing, – og da vi skulle have hjemmelavet pizza til aften sagde min mand, lidt i sjov, – hvorfor laver vi ikke en Bic Mac pizza?
Jeg var der med det sammen, en Big Mac pizza, arh men det bliver da ikke smukkere 😉
Den smager simpelthen fantastisk, – virkelig skøn kombination. Og jeg vil næsten sige, at jeg er mere vild med Bic Mac som pizza end som burger 😉
Big Mac pizza
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 1 portion pizzasauce - klik her
Topping
- 250 g
hakket oksekød
- 350 g
revet cheddar
- 1/2
iceberg salat, fintsnittet
- 1
lille løg, finthakket
Bic mac dressing
- 1 1/2 dl
mayonnaise, - vælg en god én, Hellmanns eller lignendes
- 1 spsk
sød sennep
- 1 syltet drueagurk, ca 2-3 spsk
- 1 1/2 tsk
hvidvinseddike
- 1 tsk ketchup
- 1/2 tsk
løg pulver
- 1/2 tsk
hvidløgspulver
- 1/4 tsk
røget paprika (kan erstattes af almindelig paprika)
- 1/4 tsk
paprika
-
Salt og hvid peber
Sådan gør du
Big Mac dressing
- Hak drueagurken fint, - du skal bruge ca. 2-3 spsk.
- Bland mayonnaise, sennep, ketchup, hvidvinseddike og agurkerne, og tilsæt alle krydderierne, - rør det godt sammen.
- Smag dressingen til med salt og peber, og opbevar den på køl til den skal serveres.
Topping
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel en god håndfuld cheddar på hver, - gem lidt til bagefter.
- Top med klatter af råt oksekød og drys det sidste cheddar over, - krydr med salt og peber.
- Bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader.
- Lad pizzaen hvile et øjeblik inden de toppes med masser af finthakket iceberg, finthakkede løg og Bic Mac dressing.
Pingback: Big Mac dressing - Opskrift på hjemmelavet Big Mac dressing