Krydrede kyllingespyd med chili mayo

Bang Bang kyllingespyd – Krydrede kyllingespyd med chili mayo

Bang Bang kyllingespyd - Krydrede kyllingespyd med spicy mayo
Opskrift på de lækreste kyllingespyd med en cremet mayoglace, - tilberedt i Airfrye.
Denne opskrift giver til 8 spyd.
Krydrede kyllingespyd med chili mayo

Nemme og lækre spyd med krydret kylling og den lækreste chilimayo.
De her spyd findes i et utal af varianter, – de er super populære, og det kan jeg virkelig godt forstå. De smager vanvittig godt, og så er de drøn nemme at lave.
Kyllingen krydres og tilberedes i Airfryer, og smørres derefter med en spicy mayo. Den glacer nærmest kyllingen, så den bliver snasket og smushi.
Spydene kan også tilberedes i ovn, på pande eller grill.
Server dem til en portion kogte ris, til en sprød salat, til en pastasalat eller i en wrap. De er så lækre, – og du kan jo med fordel lave ekstra mayo til at dyppe kødet i.

Kyllingespyd i Airfryer – Bang bang chicken skewers
Du kan tilberede dine bang bang kyllingspyd i Airfryer, – nemt og hurtigt. Du kan med fordel lægge et stykke bagepapir i bunden, så slipper du for rengøring. Du skal naturligvis være sikker på at din Airfryer tåler dette, – det kan variere.
I nogle Airfryers vil det være nødvendigt at vende spydende for en mere jævn tilberedning, – så tjek dem halvvejs igennem tiden. Jeg vender ikke mine undervejs.

Krydrede kyllingespyd med chili mayo

Bang Bang kyllingespyd – Krydrede kyllingespyd med spicy mayo

Opskrift på de lækreste kyllingespyd med en cremet mayoglace, – tilberedt i Airfrye.
Denne opskrift giver til 8 spyd.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 11 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret, Tilbehør
Køkken: Kinesisk
Keyword: Airfryer, Airfryer opskrifter, airfryer tilberedning, Kyllingespyd
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Krydret kylling

  • 600 g kylling, – bryst eller inderfilet
  • 1 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1 1/2 tsk løgpulver
  • 1 1/2 tsk paprika
  • 1 tsk mild chilipulver (kan undlades)
  • 1 spsk tørret persille (eller frisk)
  • 3 spsk olie
  • Salt og peber

Spicy mayo

  • 1 dl mayonnaise
  • 1/2 lime, saften heraf
  • 2 spsk sød chilisauce (thai)
  • 1-2 tsk spicy chilisauce (kan undladees)
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk tørret persille (eller frisk)

Derudover

  • 8 spyd – lad dem trække i vand i ca. 20 min.
  • Hakket persille til pynt

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i tynde strimler, – enten på den lange led eller den smalle. Bruger du inderfilet halveres disse stykker, så de bliver tyndere.
    *Du kan også skære det i tern.
  • Bland krydderierne og vend kyllingen heri. Krydr med salt og peber, og vend det hele i olien.
  • Sæt kyllingen på spyddene ved at folde den, så den ligger i lag. Skub det sammen så det sidder tæt, men mas det ikke.
  • Tilbered spydene i airfryer i ca. 10-12 minutter ved 200 grader, – eller i ovn i ca. 10-12 minutter ved 215 grader.
    *Tiden kan variere alt efter hvilken airfryer eller ovn der benyttes, samt tykkelse på stykkerne – så tjek til dem løbende.
  • Bland ingredienserne til mayonnaisen, og pensl den på de varme spyd.
  • Drys med friskhakket persille og server.
Krydrede kyllingespyd med chili mayo
Krydrede kyllingespyd med chili mayo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)