Bagt græskar med parmesan – Nem opskrift med Hokkaido og ost

Bagt græskar med parmesan

Bagt græskar med parmesan
Opskrift på bagt hokkaido med parmesan - Bagt græskar med ost.
Bagt græskar med parmesan – Nem opskrift med Hokkaido og ost

Bagt græskar med parmesan er en simpel, men utrolig lækker måde at tilberede græskar på.
Det bagte græskar bliver mørt og cremet indeni, mens den fintrevne parmesan eller vesterhavsost danner en sprød, smagfuld overflade. Det er en kombination, der virkelig fremhæver græskarrets sødme og gør det til en favorit som både tilbehør og snack.
Retten er både billig og drøn nem at lave – perfekt til de travle dage, hvor det stadig skal være lækkert.
Server græskarfritterne som tilbehør til bøf, kylling eller gris, eller nyd dem med en cremet dressing og en grov grønkålssalat for et let og velsmagende måltid. En opskrift, der passer til enhver anledning.

Bagt græskar med parmesan – Nem opskrift med Hokkaido og ost

Bagt græskar med parmesan

Opskrift på bagt hokkaido med parmesan – Bagt græskar med ost.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Nøgleord: Bagte grøntsager, Efterår, efterårs mad, Græskar, Hokkaido
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 hokkaido græskar – gerne grønt hokkaido
  • 3 spsk olie
  • 60 g parmesan eller vesterhavsost, fintrevet
  • Evt. hvidløgshoved
  • Finthakket persille

Sådan gør du

  • Vask græskarret, fjern kernerne og skær det i både.
  • Vend skiverne med olie og krydr med salt og peber.
  • Dup eller drys osten på den ene side – gør det over en tallerken, ikke på bagepladen.
    (Se evt. videoen over opskriften)
  • Læg skiverne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig varme, i ca. 25-30 minutter.
    Jeg bager altid et helt hvidløg med også, dette er valgfrit. Skær toppen af, dryp det med olie og bag det med.
  • Drys med persille ingen servering.

Kommentarer

  1. Anonym

    5 stars
    Tak for skøn inspiration.

5 from 1 vote

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)