Asiatisk wok - Opskrift på asiatisk wok med grøntsager

Asiatisk wok med grøntsager

Asiatisk wok med grøntsager
Opskrift på den lækreste asiatiske wok med masser af grøntsager.
Asiatisk wok - Opskrift på asiatisk wok med grøntsager

Asiatisk inspireret wok fyldt med friske grøntsager og lækre ramen nudler.
Jeg elsker nudel retter og gerne med masser af grøntsager, derfor er denne én af mine stor favoritter. Brug de grøntsager du ligger inde med eller følg ingredienslisten, – marinaden passer til stort set alt.

[yarpp]
Asiatisk wok - Opskrift på asiatisk wok med grøntsager

Asiatisk wok med grøntsager

Opskrift på den lækreste asiatiske wok med masser af grøntsager.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Asien, Gourministeriet
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 300 g nudler (ramen eller ægnudler)
  • 2

    stor gulerødder, skåret i fine strimler

  • 6

    forårsløg, snittet (gem toppene til pynt)

  • 150 g

    friske babymajs, skåret i strimler

  • 2

    røde peberfrugter, skåret i strimler

  • 6 stilke broccolini, skåret i små buketter
  • Frisk kværnet peber

  • Olivenolie til stegning

Marinade

  • 1 dl soya
  • 1/2 dl oystersauce
  • 1 spsk fintrevet ingefær
  • 2 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 lime, fintrevet skal og saften heraf
  • Evt. sesam

Sådan gør du

Marinade

  • Bland ingredienserne til marinaden og sæt til side.
    Tilsæt gerne 2 spsk ristet sesam til marinaden, - det giver en skøn smag.

Asiatisk wok med grøntsager

  • Varm lidt olie på en pande, og steg gulerødder, majs, broccolini, chili og forårsløg af i 3-4 minutter ved middel varme og krydr med peber.
  • Kog nudlerne som anvist på pakken, dræn dem for væde og vend dem straks sammen med grøntsagerne. OBS! Nogle nudler skal skylles i koldt vand efter tilberedning, - vær opmærksom på hvad der står på pakken.
  • Tilsæt til sidst marinaden, sluk for blusset og vend det hele godt sammen.
  • Server nudlerne toppet med fintsnittet forårsløg og evt. peanuts og limebåde.
Asiatisk wok - Opskrift på asiatisk wok med grøntsager
Asiatisk wok – Opskrift på asiatisk wok med grøntsager
[yarpp]
Asiatisk wok - Opskrift på asiatisk wok med grøntsager

Asiatisk wok med grøntsager

Opskrift på den lækreste asiatiske wok med masser af grøntsager
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 2

    stor gulerødder, skåret i fine strimler

  • 6

    forårsløg, snittet (gem toppene til pynt)

  • 150 g

    friske babymajs, skåret i strimler

  • 2

    røde peberfrugter, skåret i strimler

  • 2 fed

    hvidløg, finthakket

  • 1 tsk

    frisk ingefær, fint revet

  • 0.5

    frisk chili, fintsnittet

  • 8

    broccoli asparges

  • 1 dl

    oyster

  • 1 dl

    soya

  • 2 spsk

    sherry

  • 300 g

    ramen nudler (eller bredde ægnudler)

  • Frisk kværnet peber

  • Olivenolie til stegning

  • Evt. limebåde til servering

Sådan gør du

  • Damp broccoli asparges let i en smule vand, - dræn dem for væde og skær dem i strimler.
  • Bland soya, oyster og sherry sammen og stil til side.
  • Varm lidt olie op på en wok, og steg hvidløg og revet ingefær ved svag varme i et par minutter.
  • Skru op til middel varme, tilsæt gulerødder og lad dem stege med i et par min.
  • Tilsæt resten af grønsagerne, undtagen broccoli asparges, og steg i yderligere et par minutter.
  • Tilsæt til sidst saucen og skru ned til svag varm, - grøntsagerne skal stadig have et godt bid.
  • Kog nudlerne som anvist på pakken, dræn dem for væde og vend dem straks i ovenstående grøntsagsblanding sammen med broccoli asparges. Varm igennem, smag til med peber og server straks.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse