Asiatisk wok - Opskrift på asiatisk wok med grøntsager

Asiatisk wok med grøntsager

Asiatisk inspireret wok fyldt med friske grøntsager og lækre ramen nudler.
Jeg elsker nudel retter og gerne med masser af grøntsager, derfor er denne én af mine stor favoritter. Brug de grøntsager du ligger inde med eller følg ingredienslisten, – marinaden passer til stort set alt.

Asiatisk wok med grøntsager

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 30 min.

Opskrift på den lækreste asiatiske wok med masser af grøntsager

Ingredienser

  • 2 stor gulerødder, skåret i fine strimler
  • 6 forårsløg, snittet (gem toppene til pynt)
  • 150 g friske babymajs, skåret i strimler
  • 2 røde peberfrugter, skåret i strimler
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk frisk ingefær, fint revet
  • 1/2 frisk chili, fintsnittet
  • 8 broccoli asparges
  • 1 dl oyster
  • 1 dl soya
  • 2 spsk sherry
  • 300 g ramen nudler (eller bredde ægnudler)
  • Frisk kværnet peber
  • Olivenolie til stegning
  • Evt. limebåde til servering

Fremgangsmåde

1

Damp broccoli asparges let i en smule vand, - dræn dem for væde og skær dem i strimler.

2

Bland soya, oyster og sherry sammen og stil til side.

3

Varm lidt olie op på en wok, og steg hvidløg og revet ingefær ved svag varme i et par minutter.

4

Skru op til middel varme, tilsæt gulerødder og lad dem stege med i et par min.

5

Tilsæt resten af grønsagerne, undtagen broccoli asparges, og steg i yderligere et par minutter.

6

Tilsæt til sidst saucen og skru ned til svag varm, - grøntsagerne skal stadig have et godt bid.

7

Kog nudlerne som anvist på pakken, dræn dem for væde og vend dem straks i ovenstående grøntsagsblanding sammen med broccoli asparges. Varm igennem, smag til med peber og server straks.

Asiatisk wok - Opskrift på asiatisk wok med grøntsager
Asiatisk wok – Opskrift på asiatisk wok med grøntsager

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*