Opskrift på den lækreste asiatiske wok med masser af grøntsager.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Asien, Gourministeriet
Samlet tid 25 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
300gnudler (ramen eller ægnudler)
2
stor gulerødder, skåret i fine strimler
6
forårsløg, snittet (gem toppene til pynt)
150g
friske babymajs, skåret i strimler
2
røde peberfrugter, skåret i strimler
6stilkebroccolini, skåret i små buketter
Frisk kværnet peber
Olivenolie til stegning
Marinade
1dlsoya
1/2dloystersauce
1spskfintrevet ingefær
2fedhvidløg, revet eller presset
1lime, fintrevet skal og saften heraf
Evt. sesam
Sådan gør du
Marinade
Bland ingredienserne til marinaden og sæt til side.Tilsæt gerne 2 spsk ristet sesam til marinaden, - det giver en skøn smag.
Asiatisk wok med grøntsager
Varm lidt olie på en pande, og steg gulerødder, majs, broccolini, chili og forårsløg af i 3-4 minutter ved middel varme og krydr med peber.
Kog nudlerne som anvist på pakken, dræn dem for væde og vend dem straks sammen med grøntsagerne. OBS! Nogle nudler skal skylles i koldt vand efter tilberedning, - vær opmærksom på hvad der står på pakken.
Tilsæt til sidst marinaden, sluk for blusset og vend det hele godt sammen.
Server nudlerne toppet med fintsnittet forårsløg og evt. peanuts og limebåde.