
Lækker asiatisk inspireret tortilla æggewrap med sesam, løg og grøn peber.
Den er drøn nem at lave, og så smager den helt fantastisk.
Top den med soya og en god mayonnaise (jeg bruger Hellmann’s), – og vælg en chilisauce der passer til dit temperament. Du kan bruge en spicy én af slagen, eller du kan bruge sød chilisauce.
Asiatisk wrap med spejlæg er super lækkert til både morgenmad, frokost og aftensmad. Serveres den til frokost eller aftenmåltid vil jeg anbefale at bruge 3 æg pr wrap, og derudover servere en salat eller lignende til. Det kunne være en asiatisk gulerodssalat, en thai beef salat eller lignende.

Asiatisk tortilla æggewrap
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 æg, stuetemperatur
- 1 mellemstore tortilla pandekager
- 1/2 lille løg, finthakket
- 1/4 peberfrugt, skåret i tern
- 1 spsk sesam
- Evt. lidt chiliflager
- Olie
Topping
- Soyasauce – ca. 1 spsk
- Chilisauce
- Mayonnaise
- Forårsløg, fintsnittet
Instructions
- Varm en pande op ved middel varme, og steg sesam, løg, peberfrugt og evt. en smule chiliflager af i en smule olie, i et par minutter.
- Hæld æggene over og lad hviden sætte sig, og mas derefter blommerne så de flyder ud.
- Læg tortillapandekagen ovenpå, og mas den let sammen med æggemassen, og vend den derefter, og steg den på tortillasiden i ca. 3 minutter.
- Hæld soyasauce ud over æggemassen, og top med en smule chilisauce og mayonnaise.*Se video over opskrift.
- Fold tortillawrappen på midten, læg den på en tallerken og top med forårsløg.