Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Asiatisk tortilla æggewrap
Opskrift på den lækreste asiatiske tortilla æggewrap.
Opskriften er til 1 person.
Ret
Frokost, Hovedret, Morgenmad
Køkken
Asien
Nøgleord
Tortilla wrap, Ægge wrap
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
1
personer
Ingredienser
2
æg, stuetemperatur
1
mellemstore tortilla pandekager
1/2
lille løg, finthakket
1/4
peberfrugt, skåret i tern
1
spsk
sesam
Evt. lidt chiliflager
Olie
Topping
Soyasauce - ca. 1 spsk
Chilisauce
Mayonnaise
Forårsløg, fintsnittet
Sådan gør du
Varm en pande op ved middel varme, og steg sesam, løg, peberfrugt og evt. en smule chiliflager af i en smule olie, i et par minutter.
Hæld æggene over og lad hviden sætte sig, og mas derefter blommerne så de flyder ud.
Læg tortillapandekagen ovenpå, og mas den let sammen med æggemassen, og vend den derefter, og steg den på tortillasiden i ca. 3 minutter.
Hæld soyasauce ud over æggemassen, og top med en smule chilisauce og mayonnaise.
*Se video over opskrift.
Fold tortillawrappen på midten, læg den på en tallerken og top med forårsløg.
Video