Æggewrap med pulled pork
Opskrift på lækre æggewraps med pulled pork og pesto.
Rester af pulled pork serveret i en lækker æggewrap, toppet med masser af spidskål, pesto og saltede mandler, – en perfekt måde at få brugt de små rester på.

Æggewrap med pulled pork
Opskrift på lækre æggewraps med pulled pork og pesto.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antal Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
Æggewraps – til 2 wraps
- 5
æg
-
Salt og hvid peber
-
Lidt sprayfedt eller olie til stegning
Fyld
- 200 g
pulled pork rest – prøv denne opskrift på pulled pork
- 1 dl
god pesto, – prøv opskriften på vores spinat pesto eller ruccola pesto
- 1 håndfuld
- 1/2
spidskål
- 1/2 dl
bredbladet persille, grofthakket
-
Lidt olie
Sådan gør du
Æggewraps
- Pisk æggene godt sammen og krydr med salt og peber.
- Varm lidt sprayfedt eller olie op på 2 pander, fordel æggemassen på disse, og bag dem på den ene side til de er “gennembagt”. De kan også vendes hvis man ønsker dem stegt på begge sider.
Fyld
- Fordel kødet i en foliebakke eller et ovnfast fad og varm det op ved 150 grader i ca. 20 min. Det kan også varmes i en gryde med lidt olie.
- Fint snit spidskålen og bland den med den grofthakkede persille.
- Groft hak mandlerne.
- Top din æggewrap med kålblandingen og lun pulled pork. Drys med saltede mandler og læg pestoen i små klatter over fyldet.
- Rul den, flip den over eller spis den åben, – den skønne smag er den samme hele vejen igennem.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.




Pingback: Pulled pork cheese burger - Opskrift på pulled pork burger