Æggesalat - Opskrift på nem æggesalat - Hjemmelavet æggesalat

Æggesalat

Æggesalat
Opskrift på nem og enkel æggesalat - Hjemmelavet æggesalat
Æggesalat - Opskrift på nem æggesalat - Hjemmelavet æggesalat

Hjemmelavet æggesalat, – nem, enkel og super lækker opskrift på hjemmelavet æggesalat.
Denne her lækre proteinrige pålægssalat smager helt vidunderligt, – den er perfekt i en frokost sandwich, på en skive rugbrød eller det kolde bord. Herhjemme er æggesalat altid at finde på menuen til julefrokosten, påskefrokost bordet og pinse.
Det tager 5 minutter at røre en æggesalat sammen, – hvis du ligger inde med kogte æg selvfølgelig. Hvis ikke, – ja så skal du lige koge æggene først, lade dem køle af og så kan æggesalaten bikses sammen.
Uanset hvad, tager det altså ikke mange øjeblikke, – og så har du en lækker cremet og mættende pålægssalat med æg og karry der smager fantastisk.

Æggesalat - Opskrift på nem æggesalat - Hjemmelavet æggesalat

Æggesalat

Opskrift på nem og enkel æggesalat - Hjemmelavet æggesalat
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.53 fra 17 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Danskmad, Frokost, Hurtig mad, Madpakke, Nem mad, Pålægssalat
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 4 Personer

Ingredienser

  • 8 hårdkogte æg
  • 3 spsk

    mayonnaise, - jeg bruger Hellmanns

  • 2 spsk

    creme fraiche 18%

  • 2 spsk purløg, finthakket
  • 1 tsk

    god karry

  • 1/2 tsk

    gurkemeje

  • Salt og peber

  • Karse, purløg eller forårsløg til toppen

Sådan gør du

  • Hak de hårdkogte æg groft. Brug evt. en æggedeler, og del dem på to leder.
  • Rør creme fraiche og mayonnaise sammen, tilsæt karry, gurkemeje, purløg og de hakkede æg, og smag til med salt og peber.
  • Top æggesalaten med finthakket purløg, forårsløg eller karse.
    *Opbevar æggesalaten tildækket og på køl til den skal serveres.
Æggesalat - Opskrift på nem æggesalat - Hjemmelavet æggesalat
Æggesalat – Opskrift på nem æggesalat – Hjemmelavet æggesalat

Kommentarer

  1. Theresa ebling

    Hvor lang tid kan den holde ?

    • Hej Theresa

      Hvis alle ingredienser er friske og du sørger for at pakke den tæt, så kan den sagtens holde sig i 4-5 dage:)

      Dbh Dianna

  2. 5 stars
    Kan man erstatte (eller undvære) gurkemeje?

  3. Hej Dianna,

    Tak for de skønne opskrifter.
    Kan man putte æggesalaten ovenpå de marineret sild til Påskefrokosten?

    Bh. Pia

    • Hej Pia

      Tusind tak for din besked, og tak fordi du følger med 🙂
      Det kan du sagtens gøre ja 🙂 Men prøv også at kigge på min opskrift “karrysalat med æbler” den er virkelig også god til silden 🙂

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)