Hjemmelavet æggesalat, – nem, enkel og super lækker opskrift på hjemmelavet æggesalat.
Denne her lækre proteinrige pålægssalat smager helt vidunderligt, – den er perfekt i en frokost sandwich, på en skive rugbrød eller det kolde bord. Herhjemme er æggesalat altid at finde på menuen til julefrokosten, påskefrokost bordet og pinse.
Denne her æggesalat kan laves på 5 minutter, – hvis du ligger inde med kogte æg selvfølgelig. Hvis ikke, – ja så skal du lige koge æggene først, lade dem køle af og så kan æggesalaten bikses sammen.
Uanset hvad, tager det altså ikke mange øjeblikke, – og så har du en lækker cremet og mættende pålægssalat der smager fantastisk.

Æggesalat
Ingredienser
- 8 hårdkogte æg
- 3 spsk
mayonnaise, - jeg bruger Hellmanns
- 2 spsk
creme fraiche 18%
- 2 spsk purløg, finthakket
- 1 tsk
god karry
- 1/2 tsk
gurkemeje
-
Salt og peber
-
Karse, purløg eller forårsløg til toppen
Sådan gør du
- Hak de hårdkogte æg groft. Brug evt. en æggedeler, og del dem på to leder.
- Rør creme fraiche og mayonnaise sammen, tilsæt karry, gurkemeje, purløg og de hakkede æg, og smag til med salt og peber.
- Top æggesalaten med finthakket purløg, forårsløg eller karse.*Opbevar æggesalaten tildækket og på køl til den skal serveres.
Følg Gourministeriet på Instagram
Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.


Hvor lang tid kan den holde ?
Hej Theresa
Hvis alle ingredienser er friske og du sørger for at pakke den tæt, så kan den sagtens holde sig i 4-5 dage:)
Dbh Dianna
Kan man erstatte (eller undvære) gurkemeje?
Hej Jan
Det kan du sagtens undlade, – den bidrager mest til farven:)
Dbh Dianna