
Lækker cremet guacamole, – let krydret, frisk og super nem at lave.
Denne smukke grønne avocado dip er jo simpelthen det bedste, – vi elsker guacamole herhjemme.
Avocadoerne kan blendes i en minihakker eller moses med en gaffel, – det er hvad humøret er til, – begge dele er fantastisk.
Guacamole smager vidunderligt til alle former for mexicansk mad, – men faktisk går en guacamole også virkelig godt til en ovnstegt kylling, i sandwich eller bare som dip til en skål grøntsagsstænger.
Guacamole kan sagtens opbevares i en tætlukket boks, – dryp den evt. med limesaft på toppen og læg en avocadosten ved, så holder den farven fint.
Alternativ kan du lige skrabe toppen af, så er guacamolen flot grøn nedeunder.
Guacamole – Opskrift på flot grøn guacamole
Har du været uheldig at få fingrene i en pakke kedelige avocadoer, kan du blende en håndfuld spinat i din guacamole.
Det giver den en smuk grøn farve, og kan ikke smages. Din guacamole vil ligeledes holde farven super flot.
Bruger du spinat i din guacamole skal den en tur i blenderen, – her kan du ikke mose den med en gaffel.

Guacamole
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3
modne avocadoer
- 1-1 1/2 lime, saften heraf (smags selv til)
- 1 knsp cayennepeber
- 1-2 knsp spidskommen
- Salt og peber
- Evt. et lille fed hvidløg, fintrevet
- Hakket koriander, hvis du kan lide det
Sådan gør du
- Skær avocadoerne over og skrab frugtkødet ud med en ske.
- Mos det med en gaffel eller blend det i en minihakker sammen med spidskommen og cayenne.
- Smag til med limesaft, salt og peber.
- Opbevar guacamolen tildækket med en avocadosten i midten, til den skal serveres. Vær opmærksom at toppen godt kan blive misfarvet hvis den står for længe, – det kan nemt skrabes af med en ske.

Pingback: Tortilla supreme med oksekød - Opskrift alla nachos supreme
Pingback: Cremet avocadodressing - Opskrift på dressing med avocado
Pingback: Tinga taquitos vegetar - Opskrift på mexicanske sprøde tortilla
Pingback: Mexicanske enchiladas - Opskrift med krydret oksekød og grønt
Pingback: Tinga taquitos - Opskrift på sprøde tortillas med oksekød
Pingback: Pulled Pork Nachos - Opskrift på nachos med pulled pork
Hvorfor skal der være en avocadosten i midten, når den opbevares?
Hej Torben
Det er fordi den hjælper med at holde guacamolen flot i farven:)
Dbh Dianna