Pizza med bresaola og vagtelæg

Pizza med bresaola og vagtelæg

Pizza med bresaola og vagtelæg
Pizza med bresaola og vagtelæg
Opskrift på pizza med bresaola og vagtelæg
5 fra 1 stemme

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Hjemmelavet pizza med forskellig topping, – vi elsker det, og laver det minimum en gang om måneden. Når vejret er til det laver vi dem på pizzasten i vores Morsø Forno, det giver en fantastisk smag, en lækker sprød bund, og så er det altså bare piv hyggeligt.
Den her variation prøvede vi første gang her i sommers, og den røg direkte ind på en første plads, – super lækker og igen enkel og med få ingredienser.

Pizza med bresaola og vagtelæg

Pizza med bresaola og vagtelæg

Opskrift på pizza med bresaola og vagtelæg
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Topping

  • 200 g

    fast mozarella i mindre stykker

  • 1/2

    squash i tynde skiver, – brug gerne mandolinjern

  • 1 pk

    vagtel æg

  • 1 pk

    tørret bresaola

  • 2 håndfulde

    ruccola

  • Parmesan til topping

  • Friskkværnet peber

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

Topping

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør pizzabundene med tomatsauce.
  • Fordel mozzarella og squash på bundene, og bag pizzaerne til de er gyldne og næsten færdigbagt (i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader).
  • Tag pizzaerne ud og slå 5 vagtelæg ud på hver pizza og bag dem færdigt et par minutter, – æggene skal stadig gerne være med blød blomme.
  • Top pizzaerne med bresaola, ruccola, parmesan og lidt friskkværnet peber

Noter

Pizzabunden kan med fordel laves dagen før og hæve på køl natten over, – reducer der mængden af gær til 5 g.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)