Hjemmelavet pizza med forskellig topping, – vi elsker det, og laver det minimum en gang om måneden. Når vejret er til det laver vi dem på pizzasten i vores Morsø Forno, det giver en fantastisk smag, en lækker sprød bund, og så er det altså bare piv hyggeligt.
Den her variation prøvede vi første gang her i sommers, og den røg direkte ind på en første plads, – super lækker og igen enkel og med få ingredienser.
Pizza med bresaola og vagtelæg
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 1 portion pizzasauce - klik her
Topping
- 200 g
fast mozarella i mindre stykker
- 1/2
squash i tynde skiver, - brug gerne mandolinjern
- 1 pk
vagtel æg
- 1 pk
tørret bresaola
- 2 håndfulde
ruccola
-
Parmesan til topping
-
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Topping
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Smør pizzabundene med tomatsauce.
- Fordel mozzarella og squash på bundene, og bag pizzaerne til de er gyldne og næsten færdigbagt (i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader).
- Tag pizzaerne ud og slå 5 vagtelæg ud på hver pizza og bag dem færdigt et par minutter, - æggene skal stadig gerne være med blød blomme.
- Top pizzaerne med bresaola, ruccola, parmesan og lidt friskkværnet peber