Pizza med bresaola og vagtelæg

Pizza med bresaola og vagtelæg

Hjemmelavet pizza med forskellig topping, – vi elsker det, og laver det minimum en gang om måneden. Når vejret er til det laver vi dem på pizzasten i vores Morsø Forno, det giver en fantastisk smag, en lækker sprød bund, og så er det altså bare piv hyggeligt.
Den her variation prøvede vi første gang her i sommers, og den røg direkte ind på en første plads, – super lækker og igen enkel og med få ingredienser.

Pizza med bresaola og vagtelæg

Pizza med bresaola og vagtelæg

Opskrift på pizza med bresaola og vagtelæg
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Topping

  • 200 g

    fast mozarella i mindre stykker

  • 1/2

    squash i tynde skiver, - brug gerne mandolinjern

  • 1 pk

    vagtel æg

  • 1 pk

    tørret bresaola

  • 2 håndfulde

    ruccola

  • Parmesan til topping

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

Topping

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør pizzabundene med tomatsauce.
  • Fordel mozzarella og squash på bundene, og bag pizzaerne til de er gyldne og næsten færdigbagt (i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader).
  • Tag pizzaerne ud og slå 5 vagtelæg ud på hver pizza og bag dem færdigt et par minutter, - æggene skal stadig gerne være med blød blomme.
  • Top pizzaerne med bresaola, ruccola, parmesan og lidt friskkværnet peber

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet

Noter

Pizzabunden kan med fordel laves dagen før og hæve på køl natten over, - reducer der mængden af gær til 5 g.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse